USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Люблін вручив Луцьку ювілейну медаль

17 Серпня 2017 12:46
Луцьку в партнерському місті Люблін вручили ювілейну медаль, повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Делегація Луцької міської ради на чолі з виконувачем повноважень міського голови Григорієм Пустовітомднями відвідала партнерське місто Люблін Республіки Польща та взяла участь в офіційних заходах з нагоди 700-річчя надання муніципальних прав Любліну.

Під час урочистої сесії 15 серпня місту Луцьку в особі секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта Президент міста Люблін Кшиштоф Жук вручив пам'ятну сувенірну медаль, як відзнаку плідного партнерства.

Окрім Луцька, сувенірні медалі були вручені делегаціям з 31-го побратимського міста польського Любліна. Географія міжнародного співробітництва старовинного та водночас сучасного Любліна дуже широка, однак значна частина стратегічних партнерів - це українські міста. Луцьк від 1996 року провадить активну співпрацю з Любліном, шукаючи спільні теми для роботи, вирішуючи спільні проблеми, реалізовуючи спільні проекти.

У своєму виступі під час урочистої сесії у картинній галереї Люблінського замку Президент Любліна Кшиштоф Жук зазначив: "Майбутнє Любліна - це сучасні городяни, спільнота відповідальних мешканців, які створюють концепції для наступних досягнень міста і не вагаючись, приймають нові виклики, які виходять за рамки сьогодення". Також він наголосив на важливості співпраці з побратимськими містами.

Григорій Пустовіт передав щирі вітання з нагоди міського ювілею від жителів Луцька представникам муніципальної влади Любліна та запевнив у зацікавленості щодо подальшої співпраці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 17 Серпня 2017 13:18
Пам'ятаєте фільм Іван Васильович мняє професію. Там теж такі медалі в царя були :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus