USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Люди, які повторно захворіли коронавірусом, не можуть заразити інших

28 Лютого 2020 16:04
Люди, які повторно заразилися коронавірусом, визнані незаразними, але влада все одно повинна поліпшити спостереження за хворими.

Про це повідомив представник Державного комітету у справах охорони здоров’я КНР Го Яньхун, пише Страна з посиланням на Reuters.

Як він зазначив, деякі пацієнти повторно заразились вже після того, як виписалися з лікарні і їх відпустили додому. Однак дослідження показали, що, незважаючи на це, від них не можна було заразитися коронавірусом. Яньхун підкреслив, що владі Китаю слід поглибити дослідження вірусу SARS-CoV-2 і поліпшити спостереження за хворими на пневмонію.

Нагадаємо, 24 лютого в китайському місті Ухань були зареєстровані випадки повторного зараження коронавірусом у 195 осіб, які раніше вилікувалися від нього. Через епідемію міська влада ввела додатковий обов’язковий 14-денний карантин для видужалих жителів після того, як у деяких з них в аналізах був знову виявлений вірус.

За останніми даними, в цілому у світі заразилися новим типом коронавірусу понад 84 тисячі людей. З них понад 2,8 тисячі померли, а понад 36,6 тисячі – вилікувалися. Крім Китаю, де вперше виявили вірус, випадки захворювання COVID-19 зафіксовані більш ніж в 50 країнах світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus