USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Люди перебігають дорогу, кидаючись під машини: в Луцьку хочуть облаштувати перехід на проблемній ділянці

6 Червня 2020 22:09
У Луцьку на вулиці Карпенка-Карого (поблизу залізничного переїзду) необхідно завершити облаштування пішохідної доріжки, а також зробити хоча б один пішохідний перехід.

Таке повідомлення на платформі «Відкрите місто» залишив Михайло Конюх.

Як пригадав чоловік, минулого року пішохідну доріжку від залізничного переїзду до заправки не вдалося завершити через земляні роботи «Волиньобленерго» із прокладання кабелів.

«Минулого року практично все літо робили ту злощасну пішохідну доріжку від залізничного переїзду до заправки, але так її і не завершили, адже тільки на початку грудня «Волиньобленерго» нарешті закопало свої кабелі і загорнуло траншею. Навіть вже територію спланували, але так і не було завершено саму пішохідну доріжку», – вказав він.
«Також є дуже велике прохання на цьому відрізку дороги зробити хоча б один пішохідний перехід. Від вулиці Ківерцівської і аж до пішохідного мосту до залізничного вокзалу люди перебігають вулицю Карпенка-Карого, де їм заманеться, кидаючись під машини. Ні одного знаку пішохідного переходу та, тим більше, пішохідної розмітки там ніколи не було. А людей там ходить дуже багато», – зазначив Михайло Конюх.
Повідомлення перейняв на опрацювання департамент муніципальної варти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Сташинський Показати IP 7 Червня 2020 00:46
Перш за все треба заставити водіїв дотримуватися швидкісного режиму на Карпенка - Карого ... Вони блять носяться як дурні там, як в останню путь ху...рять. Мабуть ніде так більше не розганяються, хиба що з мостів на Рівненський та з мосту перед Там - Тамом ... Поставити хоч якихось дурненьких поліціянтів з палочкою !!! Де хвалена нова система фіксації перевищення швидкості ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus