USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку пропонують сполучити вулиці Чорновола та Мазепи. Петиція

14 Травня 2020 08:44
Аби уникнути необхідності об’їзду вулицею Карпенка-Карого, містяни пропонують забезпечити сполучення між вулицями В’ячеслава Чорновола та Івана Мазепи.

Таку петицію 13 травня зареєстрував Олександр Дубенчук. Підписати її можна за посиланням.

Чоловік вказав, що доцільно сполучити вулиці Чорновола та Мазепи, щоб постійно не користуватися об’їздом через вулицю Карпенка-Карого.

Окрім того, в іншій петиції лучанин звернув увагу на жахливе дорожнє покриття на околицях Луцька, зокрема на вулиці Мамсурова.

«Там найгірше дорожнє покриття в околицях Луцька. Поруч стоїть маса величезних підприємств, які не можуть притягнути до відповідальності за ту ділянку, адже саме їхній ваговий транспорт руйнує дорогу», – зазначив Олександр Дубенчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
луцький Показати IP 14 Травня 2020 09:59
До карантину і економічної кризи того не робили, а зараз на безгрошів'ї думаєте щось буде? Роки на 2-3 про свої петиції і "хотелки" забудьте!
Народна прокуратура Показати IP 15 Травня 2020 16:54
Правильно. Основні транспортні артерії міста слід розвантажити, враховуючи носу забудову міста

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus