USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лотерея: зіб’ють чи ні. В Луцьку просять встановити обмежувачі руху на вулиці, де гинуть домашні улюбленці

29 Липня 2022 11:10
У Луцьку в мікрорайоні Дубнівський просять встановити лежачий поліцейський, аби убезпечити домашніх улюбленців від наїзду автомобілів.

Таку петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Володимир Калапуша.

Він висловив прохання встановити обмежувач руху на вулиці Нікішева – біля будинків № 29-39.

«Вочевидь водії легкових і вантажних транспортних засобів вирішили, що вулиця Нікішева (від 39-го до 29-го будинків) – це автомагістраль, що дає їм право їхати зі швидкістю понад 80 кілометрів на годину.

Майже кожен дім на цій вулиці має домашніх улюбленців, точніше, мав. На цій вулиці багато тварин та дітей. І якщо дитині ще можна пояснити чи можна її вгледіти, то що ж робити з улюбленим котиком, для якого вийти за межі будинку – це справжня лотерея: зіб’ють, не зіб’ють?» – зазначив автор петиції.
Підтримати пропозицію Володимира Калапуші можна за посиланням.

Нагадаємо, аби петицію розглянула Луцька міська рада, її за 15 діб мають підписати мінімум 300 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Ууу Показати IP 29 Липня 2022 11:44
Потрібна ще одна петиція, за якою, за домашніх улюбленців які на ПРЇЖДЖІЙ частині вулиці створюють аварійну ситуацію, відповідає господар тварини!
до ууу до Ууу Показати IP 29 Липня 2022 12:03
якщо немає розуму,то не коментуйте.Цілодобово ганяють під 100 км/г .Це нормально по вашому?? Для того і є петиція,щоб зберегти життя дітей,людей,та й тваринки теж живі істоти.А в нас в країні все навиворіт,збивають ,калічать,а тільки після того вже думають,Ось якби були б обмеження,то б такого не сталося.
Ха до до ууу Показати IP 29 Липня 2022 12:39
Заборонити по тій дорозі їздити та й все. Най пішки там ходять.
Я Показати IP 29 Липня 2022 11:55
Цікаво а що домашні улюбленці роблять за межами домогосподарства? Шановні власники котиків і собачок (особливо великих) передній бампер та фари в авто дуже не дешеві. Якщо собачка влізе під колеса ви ж до останнього не признаєтесь що це Ваш песик щоб не компенсовувати ремонт автомобіля.
до я до Я Показати IP 29 Липня 2022 14:09
шановні власники авто,а вам закони і знаки для чого???? Тут мова взагалі йде не тільки про тварин домашніх, а також там живуть взагалі то ЛЮДИ,ДІТИ.!!!!Це по вашому все ок ганяти по вулиці,де по дві сторони будинки 100км/г????? А лишній раз подумати,що може вистрелити колесо і авто винести на тротуар,де йде мама з двома дітками?? це виходить ,як кіт перебіжить дорогу перед машиною,це біда,а в*їхати в натовп,бо гнав і не зреагував вчасно,то це нічого.це нормально.Нормальна логіка!!!Так тримати!!!
Уася до до я Показати IP 29 Липня 2022 14:25
Не перепригуйте, в петиції - чітко сказано, що насамперед - переживаєте за "домашніх улюбленців", написано ж - "якщо дітям ще можна пояснити, то домашнім улюбленцям - ні"... Тобто - за котиків більше переживаєте, не вийшло - давай дітьми прикриватись.
Петро до Уася Показати IP 30 Липня 2022 08:12
"дивлюсь в книгу, бачу фігу.". В петиці' говориться про обмежувачі швидкості. Ні? Ти читати вмієш? (а розуміти прочитане?)
K. J Показати IP 29 Липня 2022 13:27
Зроби з міста зоопарк!!!!!! Огородіть і поставте таблички: живуть тільки тварини і люди, які пишуть дурні петиції
Петро до K. J Показати IP 30 Липня 2022 08:19
І помістити в клітки диких водіїв євробляхи, а потім показувати за гроші цей зоопарк якій заполнив тротуари і двори б/у таратайками.. Рідко яка швидка може під'їхати до будинку на виклик, про пожежних з більшими машинами взагалі не йтеться.., а має бути доступ між "зоопарком"
Уася Показати IP 29 Липня 2022 13:45
Якщо "домашній улюбленець" - вийшов за межі домогосподарства, це вже проблеми виникнуть у власника, якщо його зіб'є автомобіль і при цьому автомобіль зазнає пошкоджень - буде відповідати власник тварини. Тримайте своїх ДОМАШНІХ улюбленців - ВДОМА!!!
Лора Показати IP 29 Липня 2022 13:57
А що котики роблять на трасі? Завів тваринку,то будь ласка, гляди її вдома. А котики і собачки, гуляючи без нагляду, несуть загрозу для діток,та й дорослих
Як в европі? до Лора Показати IP 29 Липня 2022 15:47
По-перше, в Європі в спальних районах (а подекуди і по невеликих містах вцілому) стоять знаки обмеження швидкості "30" км. По-друге, дуже багато конструкцій типу "сповільнювачі". По-третє, є комунікація влада-мешканці, де ці всі питання (ставити обмедження - не ставити і так далі ) і обговорюються. В нас в Луцьку спробуйте достукайтесь до "високих кабінетів" чи на прийом спробуйте записатись - стіна. Просто стіна і все. Перевірено на собі. Постскриптум - бродячі котіи (собаки) по містах Європи не бігають. Там з цим дуже строго.
до лори до Лора Показати IP 29 Липня 2022 16:34
А котики гуляють по трасі,бо їх розмножують дятли-розведенці.Бо можна бабла косанути.А якщо не вийшло,то розкидають де тільки можна. Ті що заводять свідомо тваринку,як ви написали, ставлять до цього відповідально
Александр - 1 Показати IP 29 Липня 2022 16:44
Сам живу на похожей улице. За каждыми дверями по двое , по трое детей. Дома старые, дорога узкая.Тротуары от 70см! до 150см.. Двери выходят прямо на дорогу. Старый город в общем.. Решить эту проблему на мой взгляд можно только ограничив скорость на этом участке и установив "лежачих полицейских". По другому не получится. Не нужно доводить людей до крайностей.. Наша городская власть уже решала подобные проблемы - нужно отдать должное. Думаю примет правильное решение и на этот раз..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus