USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучани просять обмежити рух автомобілів на Львівській

13 Липня 2016 18:21
Мешканці Львівської, 33 через швидку їзду окремих водіїв просять встановити лежачий поліцейський. Лучани стверджують, що через великий потік автомобілів руйнуються їхні будинки.

«Ділянка вулиці Львівська між зупинкою «Школа №2» та супермаркетом «Наш Край» є досить протяжною за відстанню і обмежена світлофорами лише у вказаних місцях. Це дозволяє деяким водіям розвивати на ній високу швидкість руху.

Крім того, оскільки відсутня об’їзна дорога в напрямках Львів – Володимир-Волинський – Устилуг та Львів – Ковель – Ягодин, через вулицю Львівську йде чималий потік великовантажних автомобілів, які теж не знижують швидкість руху до безпечної, особливо в нічний час. Освітленість дороги теж погана. Через рух великовагового транспорту на досить великих швидкостях виникає досить сильна вібрація, що веде до руйнування будинків та споруд, розташованих обабіч дороги», – каже Анатолій Гіричук.

Лучани стверджують, що їм також заважає шум, викликаний рухом автомобілів на великій швидкості у нічний час. Мешканці Львської підготували звернення до міського голови Микола Романюка й просили розглянути питання встановлення горизонтальних елементів примусового зниження швидкості – лежачих поліцейських, відповідних дорожніх знаків та розмітки в районі пішохідного переходу біля зупинки «Тубдиспансер», а також просили дати відповідне доручення службам, до компетенції яких входить вирішення таких питань.

У відділі інженерно-транспортної інфраструктури та стаціонарного нагляду пояснили, що згідно Генерального плану міста вулиця Львівська є магістральною вулицею і тут не можна встановлювати лежачий поліцейський.

«Мешканцям львівської потрібно звернутися в поліцію, аби вони дозволили нам встановити знак обмеження швидкості руху. Тільки після цього зможемо вирішити їхню проблему», – повідомив начальник відділу Микола Осіюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Луц Показати IP 13 Липня 2016 18:40
Я за!!!
Віктор Показати IP 13 Липня 2016 20:09
Я проти
Інна Показати IP 13 Липня 2016 20:41
Ще багато нарікань на Соборності біля маркету "Салют",поки на світлофорі червоне світло,лихо-водії об'їжають через парковку супермаркету,на пристойній швидкості,а особливо водії таксі!!!
Вова Показати IP 13 Липня 2016 22:19
Тут все просто - не подобається шум - переїзджай за місто.
До вови. до Вова Показати IP 14 Липня 2016 01:49
Ти забув уточнити, не подобається шум, переселяйся в ліс. На змістовнішу думку твій мозок не здатний. Ти вчора і за церковні дзвони те саме говорив. Людина - власник свого життя, чому людина має міняти своє життя під обставини, якщо законними чи незаконними методами можна змінити обставини для себе і жити там де хочеться і як хочеться, а Вову послати куди подалі, бо він просто ніхто у її житті, і думка його ніщо. Хочеш жити за містом, чи в лісі, та прапор тобі в руки, живи щасливо.
Влад Показати IP 13 Липня 2016 22:44
Ще треба обмежити рух на Героїв УПА район Вишків деколи неможливо перейти дорогу
Лучанка Показати IP 14 Липня 2016 12:07
А я проти! Це лише створить додаткові затори на дорозі та ускладнить рух! От зробити перехрестя Потебні-Львівська регульованим дійсно нагальна потреба, скільки вже там відбулось аварій, в тому числі і смертельних. Проте чомусь наша влада вирішення даного питання ігнорує.
Прохожий Показати IP 14 Липня 2016 15:13
Та всем ср*ть на "лежащий" Как летают и будут летать. Нужно делать в корню. Вибрации? - Проблема в дорожном покрыти. Плохое освещение? - Так какого х*ра говорить на "лежащий"? Просто освещение пусть делают, которое и так сделать должны были. А еще 3 метровый забор возле тубдиспансера и базарчика, чтобы бараны не бегали через дорогу. Ах да, чуть не забыл про чудо люки, которые работают круче любого "лежащего" потому что погружены в асфальт больше чем на 15 см. Люди ищут проблему сверху, а не изнутри. А власть отмывает деньги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus