USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Безпечно перейти дорогу неможливо». Біля дитсадка в Луцьку просять встановити «лежачий поліцейський»

19 Травня 2021 19:11
У Луцьку на вулиці Ветеранів, неподалік дитячого садка №20, необхідно належно облаштувати нерегульований пішохідний перехід, зокрема, нанести горизонтальну розмітку та встановити «лежачий поліцейський».

Про це на платформі «Відкрите місто» інформувала Яна Поліщук.

Як вказала, цей пішохідний перехід є небезпечним для життя та здоров’я мешканців.

«На вулиці Ветеранів, поблизу садочка №20, пішохідний перехід не є безпечним: розмітка майже відсутня, знаки встановлені абияк, їх не видно, тому водії на них не реагують взагалі. Безпечно перейти дорогу неможливо», – наголосила лучанка.

Додала: зранку, коли діти ідуть до садочка чи школи, перевагу пішоходам у русі водії не надають.

«Мікрорайон масово розбудувався, тому тут їздить дуже багато автотранспорту. Просимо встановити на цьому відрізку дороги технічний засіб («лежачий поліцейський») для безпеки руху. Ми неодноразово були свідками ДТП з не дуже складними травмами, при цьому водії навіть не зупинялися», – зауважила Яна Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 19 Травня 2021 20:45
Їзжу там постійно. Так, перехід необхідно обладнати, а ще залатати, а краще взагалі покласти новий асфальт так щоб там не стояла вода при навіть самому маленькому дощі. Давайте дивитися правді в очі, там перехід реально на всю вулицю, починаючи від повороту і до самої школи - хто як хоче так і перебігає. Дійсно, перехід малозамітний і треба щось робити, але не тільки з ним, бо перед ним є ще один перехід. Так от через той перехід що за поворотом (в сторону школи, за парканом) переходити ще небезпечніше ... мабуть, бо люди туди взагалі не йдуть. Його перенесли не так давно на пару метрів. Так люди тільки біля паркану і переходять, а ще ходять вздовж паркану навіть з колясками - і це по проїзній частині чим постійно наражаються на небезпеку, а проїхати там можна тільки притинувшись до того паркану бо там декілька ямисьок на які ніхто уваги не звертає. Не треба там лежачих, впорядкуйте дорогу і поставте на тиждень-два поліцаїв, всі звикнуть, бо їздять одні й ті самі і буде повний порядок.
кравчука Показати IP 19 Травня 2021 21:24
На цю вулицю трeба на eкскурсію запросити всю Міську Раду, разобратися від архиву до того садочку дe дійсно знаходиться пeрeхід, при цьому щe нe паламати ноги, бо вулиця жахлива

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus