USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Лучан кличуть на відкриття концертного залу музичної школи

28 Лютого 2019 10:14
Урочисте відкриття оновленого концертного залу музичної школи відбудеться у Луцьку 1 березня. Початок - о 16 годині, йдеться на сторінці закладу у мережі.

Нагадаємо, концертний зал КЗ «Луцька музична школа №1 імені Фридерика Шопена» капітально відремонтували.

Новий зал розрахований на 280 місць. Тут встановили зручні сидіння, сучасне освітлення, техніку, акустичну систему, відремонтовано сцену, декорації, проведено комплекс оздоблювальних робіт. Завдяки новому проекційному екрану та пульту керування цей зал можна буде використовувати для проведення різноманітних заходів: концертів, зустрічей, презентацій.

Окрім цього, було повністю відреставровано концертний рояль «Естонія»: оновлено його лакове покриття, перебрано внутрішні механізми, замінено струни. Завдяки майстерній роботі чернігівських фахівців вдалось зберегти його характер і неповторне звучання.

Свого часу, радним міського голови Ігор Поліщук зауважив, що раніше ця концертна зала була повністю зруйнованою та не використовувалася, а рояль знаходився у ляльковому театрі. Сьогодні ж – це один із найкращих концертних залів у Луцьку. Тут є повноцінна механіка сцени, хороше освітлення та звук.

Усіх охочих запрошують на відкриття оновленого залу за адресою вул. Кривий Вал, 13.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus