USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучан кличуть послухати молодий кавер-гурт

7 Листопада 2017 22:51
Хіти гуртів "Imagine Dragons", "Linkin Park", "Twenty One Pilots", "Papa Roach" звучатимуть в луцькому пабі «Кораблик» у виконанні кавер-гурту "Same Old Story".

Про це повідомляють організатори дійства.

«І знову відкриття для «Кораблика». Зовсім молодий гурт з міста Луцька "Same Old Story" гратиме вперше на сцені нашого закладу. Команду сформовано в липні 2017 року з учнів музичної альтернативноі школи "Гараж". Грають переважно альтернативні поп-рокові кавери на такі гурти, як "Imagine Dragons", "Linkin Park", "Twenty One Pilots", "Papa Roach" та ін.

Хоча вже у цю неділю презентуватимуть у Пивному клубі "Оболонь" свою першу авторську пісню. А згодом планують засісти за створення повноцінного власного матеріалу.

Зацікавило? Тоді бронюй столик і приходь», - запрошують організатори та зазначають, що вхід – вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus