USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку діти граються на трубах в розритому котловані

8 Жовтня 2018 16:02
Величезна яма та труби, на яких граються діти – таку картину спостерігає вже не один день лучанка Людмила Сидорчук за адресою вул. Рівненська, 1-3-5. Жінка зауважує, що при виконанні робіт працівники не дотрималися норм безпеки – огородили глибокий рів лише двома зламаними гілками та паперовою стрічкою. Лучанка наголощує, що через це можуть постраждати діти, які постійно там «лазять».

Про це жінка повідомила у мережі Фейсбук.

«Вчора дітям пояснювалося цілий вечір, що лазити по газових трубах є дуже небезпечно. А їм сьогодні знову м'яч закотився у яму. Роззирнулися навколо - дорослих на горизонті нема - шусть за м'ячем знову по трубі», - пише Людмила Сидорчук.
«Ну невже у такому виді вуличних робіт не приймають мір безпеки трохи більших за паперову стрічку і дві зламані гілляки певно з наших же дерев?!» - звертається жінка.

Лучанка розповідає, що три дні тому робітники, які проводять там роботи, казали, що то газові труби і показували периметр, як ті труби під землею лежать. Сьогодні ці ж працівники кажуть вже, що це труби тепломережі, а не газові.

«У тому то й справа, що мешканці будинків у них вимагають відповідей на питання, що вони роблять, що це таке, а ті відповідають: «Ми нічого не знаємо. А от дітям небезпеку створили і мене це найбільше хвилює. Репетую на дітей оце вже четвертий день, бо ж я з роботи приїжджаю пізно, а вони на вулиці, щоб ніде не лізли. А хіба послухають?!» - наголошує в тексті Людмила Сидорчук.
Як вдалося з’ясувати, роботи за адресою, яку вказала лучанка, проводить Управління капітального будівництва Луцької міської ради. «Там проводиться реконструкція тепломережі. Проект є, дозвіл є, ордер є», - розповів начальник управління Леонід Карабан.

В управлінні зазначили, що загалом роботи триватимуть орієнтовно ще два тижні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus