USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку риють котлован під багатоповерхівкою, уже пішли тріщини

26 Травня 2015 10:10
У Луцьку - «дика» забудова по проспекту Соборності: риють котлован під багатоповерхівкою, уже пішли тріщини. Про це інформує Юлія Грищук у групі Народний контроль Волинь.

Мешканці будинку по проспекту Соборності, 24 звернулися до «Народного Контролю» за допомогою. Під вікнами їхнього будинку вже близько трьох років триває незаконне зведення прибудови під офіс. Забудовниця Наталія Кушнір почала без укріплювальних робіт під цією прибудовою та багатоповерхівкою рити котлован. Це будівництво уже пошкодило конструкцію будинку. Мешканці налякані, оскільки ці роботи можуть спровокувати обрушення. Нахабність забудовниці змусила їх до активного спротиву.

Так, у понеділок, 25 травня, відбулася зустріч з місцевими мешканцями. На місце прибули депутати Луцькради Павло Данильчук та Василь Гриб.

Біля будинку зібрався обурений натовп. Жителі показали депутатам та журналістам, як самовільно забудовниця, з їх слів, зробила вікно у несучій стіні, звела незаконну забудову та риє котлован. Лучани кажуть, що робить вона це вночі, а землю пакують у мішки.

Мешканці стверджують, що роботи проводяться без будь-яких дозволів. Зі слів місцевого жителя Олександра Буряка, три місяці тому приїздила комісія з Луцькради, яка підтвердила, що дозволів на будівництво немає.

«Справа не в забудовниці, а в бездіяльності відповідних органів: архітектурно-будівельних інспекцій міста, житлово-комунальних служб, правоохоронних органів. Те, що ніхто на це не реагує – злочин ще більший. Забудовниця - шахрайка і це всім відомо, але ніхто немає на неї управи, бо всі замішані у корупційних схемах разом з нею. Не люди повинні вирішувати цю проблему. Ми три роки стукаємо у всі двері - жодної реакції. Відповідно ми можемо дати оцінку нинішній владі і її бездіяльності», - вважає Олександр.

На місце також приїхала міліція. Вони зібрали пояснення місцевих мешканців щодо цього будівництва. Правоохоронці пообіцяли направити запит у Луцькраду щодо законності цієї забудови, а забудовницю Кушнір викликати на допит.

Це питання обіцяють підняти під час сесії Луцькради, яка відбудеться у середу, 27 травня. «Потрібно, щоб ви прийшли на сесію і міський голова почув цю проблему», - звернувся до жителів Данильчук. З його слів, на засіданні повинна бути створена робоча комісія з чиновників, які мають приїхати і розібратися з цією проблемою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 26 Травня 2015 10:27
Данилко вже затисався внародний контроль бо з ПС погнали як сирливого кота.
ВОНО Показати IP 26 Травня 2015 10:29
шахрайка? значить соцільно близька і зрозуміла нашій владі))) Бунтівники ж ледацюги і пяниці які заважають розбудові України
толя Показати IP 26 Травня 2015 12:04
А хіба помінялась система? влада завжди обіцяє міняти а міняються тільки люди в кріслах . Вже засиділись вони в кріслах треба гнати а то порядку не чути
депутат-доброзичливе Показати IP 26 Травня 2015 15:29
Ну зрозуміло, Данильчук у мери хоче. А що там Гриб робить?
Анонім до депутат-доброзичливе Показати IP 26 Травня 2015 15:41
мешканці їх позвали, остальні депе і посадовці - дохлий номер, вже 3 роки мовчки папірці перебирають, а та суч** все копає і копає. навіть менти, що вчора приїжджали, стояли збоку і нічого внятного не могли сказати при розмові з людьми...
Анонім до Анонім Показати IP 28 Травня 2015 14:28
См. " а та суч** все копає і копає" https://www.youtube.com/watch?v=2-mz-RDtkzI
Анонім Показати IP 26 Травня 2015 19:17
а це та кушнір що давала взятку москвичу і пркуратура програла москвичу справу і держава виплатила йому моральну шкоду - близько 400 тис. гривен. ну добродії тримайтеся нічого ви з нею не зробити у неї все куплено інші вже давно сидили б за ті афери а вона собі працює... ось так тримайтеся...і боріться
Людина Показати IP 3 Червня 2015 22:14
Люди не заважайте розбудові міста! Схаменіться і не йдіть на поводу у заздрівників. Кому воно заважало??? Жабі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus