USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучан продовжують непокоїти безпритульні собаки

8 Жовтня 2019 08:51
Жителів обласного центру Волині продовжують непокоїти безпритульні собаки у місті.

Про це йшлося 8 жовтня під час оперативної наради у міській раді.

Так, керівниця департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп'як розповіла, що наразі велика кількість звернень щодо безпритульних собак.

З її слів, на інтерактивну платформу «Відкрите місто» з цього приводу надійшло 22 повідомлення від жителів вулиць Мамсурова, 10, Офіцерської, 20, Станіславського, 50, 52а, Ковпака, 15, Ківерцівської, 18, Володимирської, 59, Арецулова, 14, Театрального майдану.

Всі звернення передані на виконання КП «Ласка».

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт доручив керівниці КП «Ласка» Наталії Рудь розібратися з цим питанням.

Наталія Рудь відзначила, що кількість тварин збільшилася, але цю проблему намагаються вирішити.

«На межі ГПЗ та Рованців існує громадська організація, яка займається відловом по всій Україні. Волонтери говорять, що з’являється 5 нових собак. Вибачте, але селянин не зможе вивезти таку кількість. Ми намагаємося відловити цих собак», - зазначила керівниця КП «Ласка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЛПЗ Показати IP 8 Жовтня 2019 09:32
Луцьк став меккою для поширення бродячих псів, яких звозять з усієї України. подякуємо за плідну роботу з популяризації міста та його перетворення у заповідник бродячих собак.
Юуххха до ЛПЗ Показати IP 9 Жовтня 2019 13:17
Не вздумайте тронути собачок. Тюрма зразу!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus