USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучан просять повідомляти про неприємний запах в місті

2 Серпня 2019 22:02
Правоохоронці просять лучан повідомляти про факти розповсюдження неприємного запаху в місті.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

Зважаючи на те, що забруднення земель та повітря території Луцька та Луцького району набули загрозливого характеру, а органи поліції області розслідують кримінальні провадження про правопорушення, які створюють реальну загрозу здоров’ю населення та негативно впливають на навколишнє природне середовище, прокуратура звертається до краян із проханням повідомляти про факти зливу підприємствами, суб’єктами господарювання, транспортними засобами нечистот, які спричинюють появу та розповсюдження неприємного запаху у Луцьку та районі за телефонами: 72-22-22 (прокуратура області), 15-80 (Луцька міська рада) та на лінію «102».

На всі такі повідомлення одразу відреагують, що дозволить вжити заходів, необхідних для якнайшвидшого реального подолання проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus