USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучан замість РАЦСу возитимуть в ПУП?

30 Травня 2012 11:26
Депутату міської ради Аскольду Пекарському не до вподоби, що лучан возять до РАЦСу. Він хоче, щоб на табличках у «маршрутках» було написано «ПУП».

Про це йшлося під час сесії Луцької міськради 30 травня.

Депутат розповів про те, що нині настає літня пора, а тому лучани, коли їдуть у громадському транспорті, потерпають від надмірного сонця. Тому він звернувся до водіїв громадського транспорту, аби ті «закривали шторками» вікна.

Крім цього, Пекарський сказав, що написи на маршрутках теж не до кінця пояснюють, куди їхати. Мовляв, РАЦС (Реєстрація актів цивільного стану) – це уже застаріла назва. Тому він запропонував писати абревіатуру сучасної назви будівлі «Палац урочистих подій» – ПУП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Лучанин Показати IP 30 Травня 2012 11:37
Ну і придурок цей Пекарський, Палац урочистих подій це була назва у 90-х роках, а на даний час це РАЦС, нехай обговорює більш глобальніші проблеми міста!!!
власна думка Показати IP 30 Травня 2012 11:44
Не думаю, що це хороша ідея. Дійсно, асоціація з РАЦСом - реєстрація шлюбу та народжень. Проте, це не зовсім так... Уявіть, як буде звучати я їду маршруткою в Палац урочистих подій за свідоцтвом про смерть... ( як на мене, назва ПУП - не найкраща, РАЦС - так РАЦС,
Гість Показати IP 30 Травня 2012 11:58
А чи не подумав цей розумник, як через штори на вікнах в повній маршрутці побачити, де треба виходити? і ще я пропоную міську раду на маршрутках переписати назву на палац безголових
adams до Гість Показати IP 30 Травня 2012 14:24
+100500)))))))
Степан до adams Показати IP 30 Травня 2012 15:51
Дурні, не мамонти,вони не вимруть!!!:)
Лучанка до Гість Показати IP 30 Травня 2012 16:15
Що палац безголовихто безголових,але коли це стосується міщан, а ось коли це стосується їх та їх сімейок, ооооооооооо тоді все постає по-ін.,вони не знаюте де краще впасти,щоб накрасти для себе грошиків... А ще клаще повиганяти їх всіх звідти, всіх, щоб трохи провчити,зажралися,а ви всі сидите і в носі ковиряєтеся,комменти пишите, треба діяти і то як найшвидше,бо ПР буде скрізь і такі як ГОЛЄВА теж убдуть скрізь в же і так є скрізь...,а що далі? Страх!
Сергей Показати IP 30 Травня 2012 12:16
Может лучше подумали о рабочих местах для лучан
Лучанка до Сергей Показати IP 30 Травня 2012 16:18
БОРя "Думає":), що треба зарплати підвищити, а в ОДА не треба типу підвищити,там люди не 800грн. отримують,ні?:) Ось так, гнати їх, гнати... треба думати наст. разу за кого голосуєте, а не просто так галочки ставити:"бо нема за кого"! Є за кого, але явно не за таких, треба розуміти,що від нас багато чого залежить, треба зробити так,щоб вони боялися народ,а не ми їх!Хто вони без нас?НІХТО, А ВСЕ НАВПАКИ В ЖИТТІ-МИ БЕЗ НИХ НІХТО,а ЦЕ НЕ ПРАВДА,ТАК НЕ МАЄ БУТИ, хай не про маршрутки та написи думають,А про те де людям гроші хоча б на ті маршрутки взяти!!!
111 Показати IP 30 Травня 2012 14:53
ще один дармоїд якого треба гнати в шию. він хоч в сусідів з квартири навпроти питав їх думку? про цілий район вже мовчу....
Семен Показати IP 30 Травня 2012 15:08
Там, під час сесії Луцької міськради, вообще нечим занятся, или как?
Остап Показати IP 30 Травня 2012 16:47
Мабуть видача свідоцтва про смерть родичам "урочиста подія", тоді за рішенням варто перейменувати. Львівяни вже один раз перейменували Львівську політехніку в Державну Українську Політехнічну Академію. Проте у нас в житті багато смішного - вперет
не просто Марія Показати IP 30 Травня 2012 17:07
"Мовляв, РАЦС (Реєстрація актів цивільного стану) – це уже застаріла назва. Тому він запропонував писати абревіатуру сучасної назви будівлі «Палац урочистих подій» – ПУП" Це смішно. Палац урочистих подій - це назва приміщення, а РАЦС - назва самого відділу (структури), який там розміщується. Відділ державної реєстрації актів цивільного стану. Назва чинна. І відділ розміщується у цьому приміщенні. Що значить "застаріла назва".. Можливо, журналіст не так зрозумів депутата?
дядя Юра Показати IP 31 Травня 2012 02:28
Це смішно. Для чого цей ПУП? Якщо я вважаю свій день народження урочистою подією, то що я в ПУПі (РАЦСі) зможу його святкувати та танцювати під бесмертні хіти Вєрки Сердючки? Безглуздя. Відділ, структура, будівля - це все однин РАЦС. Одна будівля, в якій проводиться реєстрація актів цивільного стану і нічого іншого.
Anonymous Показати IP 31 Травня 2012 19:41
одним словом ХЕРНЁЙ маются в той Луцкой РАДЕ ... пусть надгробную табличку Бендере снесут от ЗАГСа а она там вообще не пляшет ... Это просто ужас как только таких ДЕГИНИРАТОВ к власти пускают????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus