USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Лучанам презентували нічне кіно із Віллом Смітом

21 Серпня 2017 16:28
Черговий кіноперегляд проекту «Lutsk night cinema» відбувся в суботу, 19 серпня. Цього разу кінолюбителі мали змогу подивитись фільм із Віллом Смітом «Сім життів», повідомляють організатори.

«Незважаючи на не дуже сприятливі погодні умови, кіногурмани таки зустрілися на стадіоні СНУ імені Лесі Українки й отримали свою порцію якісного психологічного кіно. Цей перегляд запам’ятається мені також великим Екраном-Парусом», – поділився враженнями Вадим Степанюк.

Картина «Сім життів» розповідає про чоловіка, який дуже хоче допомагати іншим людям. Він готовий віддати частинку себе, подарувавши людині шанс на довге та щасливе життя, він віддає свій будинок жінці, котра страждає від домашнього насильства, але яка ж мотивація вчинків головного героя? Насправді ж стрічка про те, як людина справляється з почуттям провини, як готова рятувати інших, маючи на те свою передісторію. Мабуть, кожен глядач зрозумів, наскільки цінним є людське життя.

Глядачі кіноперегляду також мали змогу взяти участь у безкоштовній лотереї та кіновікторині.

Наступний кіноперегляд відбудеться вже 24 серпня на День Незалежності на Замковій площі. Слідкуйте за новинами проекту «Lutsk night cinema» у Facebook та Instagram.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus