USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Лучанка Беломоіна перемогла у велосипедній гонці в Хорватії

7 Червня 2022 21:24
Лучанка Яна Беломоіна посіла перше місце в класичній велосипедній гонці класу С1 з олімпійського крос-кантрі–XCO Samobor 2022.

Про це спортсменка написала на своїй Facebook-сторінці.

Змагання відбулися 5 червня в місті Самобор у Хорватії. 30-річна велосипедистка змагалася в категорії Women Elite (жінки). Згідно з результатами, лучанка прийшла до фіналу першою та подолала дистанцію із результатом 1:28:13, залишивши позаду двох словенських велосипедисток, спортсменку з Угорщини та України.

«Щаслива мати ще одну перемогу сьогодні! Дуже гаряча гонка, 35 градусів... Не можу визначитися, що краще: така спекотна погода або погода, як у нас минулих вихідних на гонці», – написала Яна Беломоіна після завершення змагань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus