USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанка, яка виховує п’ятьох дітей, отримає звання «Мати-героїня»

8 Жовтня 2020 12:40
Ще одна багатодітна мама з Луцька отримає почесне звання «Мати-героїня».

Про це йшлося 8 жовтня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Члени виконкому розглянули проєкт рішення Про представлення до відзначення почесним званням.

Нагадаємо, що клопотання про присвоєння президентом почесного звання «Мати-героїня» порушується виконавчим комітетом Луцької міської ради та подається у Волинську обласну державну адміністрацію для подальшого вирішення.

Так, до Луцької міської ради про підготовку клопотання про присвоєння їй почесного звання «Мати-героїня» звернулася Марія Поддобюк.

Жінка закінчила Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки за спеціальністю «Соціальний педагог, викладач соціально-педагогічних дисциплін, інспектор з охорони дитинства». Вона працює вихователем у дитячому садочку №27. У 2019 році до Дня працівників освіти нагороджена грамотою управління освіти Луцької міської ради.

Марія Поддобюк народила та виховує п’ятьох дітей.

Отож, за вагомий внесок у справу виховання дітей, підвищення авторитету української родини та самовіддану материнську працю виконком рекомендував для представлення до відзначення почесним званням «Мати-героїня» мешканку міста Луцька Марію Поддобюк, матір п’ятьох дітей.

Департаменту соціальної політики міської ради доручили підготувати відповідні документи про представлення до нагороди та направити їх Волинській облдержадміністрації для подальшого вирішення питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus