USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україні – перший волейбольний конкурс краси

10 Листопада 2016 10:15
Федерація волейболу України вперше організовує конкурс краси серед дівчат з команд вітчизняної Суперліги.

«Щось на зразок конкурсів краси, але тільки у волейбольних командах української Суперліги. Спочатку будемо обирати найкрасивіших гравців кожного із восьми клубів елітного дивізіону. Починаємо з «міс «Хіміка», потім – «міс «Орбіти» і так далі, поки не визначимо вісім красунь, які й продовжать боротьбу за титул «Міс українського волейболу-2016», - пояснили організатори змагань.

Процедура першого відбіркового етапу проста. Щотижня читачі сторінки ФВУ в соцмережі Фейсбук вибиратимуть найвродливішу волейболістку, поставивши відповідну позначку під її фото. Принцип простий: лайк - 1 бал, сердечко - 2 бали. Інші відмітки під фотографіями враховуватися не будуть.

З 7 по 13 листопада вболівальники оцінюють волейболісток чотиразового чемпіона країни – южненського «Хіміка». У складі Южного виступають і колишні гравці луцької «Волині» - Алла Політанська та Інна Молодцова.

«Я не хочу агітувати за когось, але всі фанати волинського волейболу і так розуміють, хто в складі «Хіміка» для нас завжди буде першим номером», - розповів ковельський вболівальник Володимир Апончук.

Оскільки ВК «Волинь» з Луцька зайняла п’яту сходинку в «турнірці» минулого чемпіонату, то й обирати волейбольну «міс Волині» будуть на п’ятому тижні конкурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКІ ВОЛЕЙБОЛІСТКИ ЗАМАХНУЛИСЬ НА КУБОК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
43 Показати IP 10 Листопада 2016 16:14
Молодцова дійсно там одна з кращих. Ще виділив би Степановську, Степанчук і Карпець. Але взагалі фото дуже різні, важко порівнювати. Хай би хоч однакові у своїй формі виклали б (ще краще - прямо з гри), тоді дійсно була б волейбольна міс

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus