USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Шрі-Ланці конкурс краси закінчився бійкою, арештували «Місіс Світу»

8 Квітня 2021 19:14
Поліція Шрі-Ланки арештувала чинну «Місіс Світу» Каролін Журі через звинувачення у тому, що вона нібито поранила іншу королеву краси під час суперечки на сцені.

Про це повідомляє ВВС України.

Пушпіка да Сілва виграла титул «Місіс Шрі-Ланка» на церемонії, яку транслювало телебачення у неділю. Каролін Журі, переможниця конкурсу «Місіс Шрі-Ланка» у 2019 році та конкурсу «Місіс світу-2020», мала її коронувати.

Замість цього Каролін Журі буквально здерла корону з голови пані Да Сілва, заявивши, що та не може отримати титул, оскільки є розлученою.

Пізніше пані да Сілва заявила, що наразі живе окремо від чоловіка, але не є розлученою.

Конкурс «Місіс Шрі-Ланка» відбувається в рамках конкурсів краси «Місіс Світу» для заміжніх жінок. Переможниці від кожної країни беруть участь у конкурсі «Місіс Світу».

«Існує правило, яке забороняє жінкам, які вже були заміжні і розлучились (брати участь. – ред.), тому я роблю крок, щоб корона відійшла тій, яка отримала друге місце», – сказала Каролін Журі аудиторії перед тим, як здерти корону з голови пані да Сілва.

Вона віддала корону конкурсантці, яка отримала друге місце.

Пані да Сілва одразу залишила сцену у сльозах.

У своєму повідомленні в Facebook пані Де Сілва повідомила, що після інциденту вона звернулася до лікарні, щоб вилікувати отриману травму голови.

«Сьогодні в Шрі-Ланці багато самотніх мам на зразок мене, які страждають, – сказала вона пізніше на пресконференції. – Ця корона присвячена тим жінкам, тим одиноким мамам, які страждають, виховуючи своїх дітей на самоті».

Вона додала, що звернеться до суду через «образливе» поводження з нею.

Іншу шрі-ланкійську модель, яка брала участь в скандальному інциденті, також арештували.

«Поліція заарештувала Каролін Журі та модель Чулу Падмендра в зв’язку з інцидентом, що стався у неділю, за звинуваченням в заподіянні легкої травми і кримінальному злочині», – сказав поліцейський Аджіт Рохана.

Пані Да Сілва згодом знову коронували, і організатори конкурсу очікують, що Каролін Журі вибачиться перед нею.

Організатор «Місіс Шрі-Ланка» Чандімал Джаясінгх раніше заявив: «Ми розчаровані. Те, як Каролін Журі поводилася на сцені, було ганьбою, і організація «Місіс світу» вже почала розслідування з цього приводу».

Конкурс краси «Місіс Шрі-Ланка» – найбільш популярний конкурс в країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 9 Квітня 2021 06:30
кури.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus