USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанка – одна із переможниць всеукраїнського конкурсу краси

18 Березня 2020 20:40
Лучанка Карина Савчук взяла участь у всеукраїнському конкурсі краси Ms Top Ukraine, що відбувся в Одесі. Дівчина отримала гранд-приз і титул Мs super model Ukraine 2020.

Про це лучанка розповіла у соцмережі.

У рамках конкурсу, за звання найкращої та найгарнішої змагалися 15 учасниць з різних куточків країни. Окрім Карини Савчук, серед конкурсанток була ще одна лучанка – Яніна Рай.

«Півтора місяці підготовок, примірок, зйомок та записів. Онлайн зв'язок з тренерами особистого росту, дефіле, стилістамита кураторами конкурсу.

Підходячи до фіналу, вже хотілось швидше скинути цю напругу та очікування. Просто вийти на сцену та кайфувати від проробленої роботи», - пише у фейсбук Карина.

«Ми всі відразу потоваришували та допомагали один одному. Ми були одна команда, там в примірочній, а на сцені кожна різна, яскрава та особлива! Все пролетіло за одну мить і ми вже на врученні титулів. Я щиро радію за кожну учасницю і їхні перемоги. Ви молодці!

На моє здивування, я увійшла в 5 лідерів та отримала гранд-приз та титул Мs SUPER MODEL UKRAINE 2020», - ділиться луцька красуня.

Та додає, що цей титул дає їй можливість представляти Україну на всесвітньому конкурсі в Малайзії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus