USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани долучилися до забігу за здорове майбутнє. Фото

27 Жовтня 2018 12:01
Близько 50 лучан долучилися до відзначення Всесвітнього дня боротьби з поліомієлітом, взявши участь у благодійному забігу.

Забіг, проведений із метою запобігання поширенню захворювання, розпочався зранку 27 жовтня біля головного корпусу СНУ імені Лесі Українки.

Як зазначили організатори заходу, тема запобігання поліомієліту є досить актуальною, оскільки Україна досі перебуває в переліку держав із високим ризиком спалаху хвороби через низький рівень охоплення щепленнями.

«Спільно з «Rotary Україна» ми організовуємо відзначення Всесвітнього дня боротьби з поліомієлітом. Цей день дуже важливий для нас, тому що на сьогодні поліомієліт подоланий на 99% у всьому світі, але Україна належить до країн із червоного списку, адже в нас досить низький рівень вакцинації – приблизно в 50%. Це несе загрозу, оскільки в нашій країні можуть знову проявитися спалахи цього захворювання. І для того, щоб поінформувати людей, зокрема батьків, про важливість цього дня, ми проводимо різноманітні заходи по Україні», – зазначила представниця ГО «Батьки за вакцинацію» Мар’яна Дмитрук.
Окрім забігу за здорове майбутнє, на Театральному майдані відбудуться конкурс дитячих малюнків, перегляд 3D-фільму, майстер-клас «Числографіка» та виступи педіатрів на тему вакцинації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2018 13:52
"Забіг, проведений із метою запобігання .."-побігали і хтось десь став здоровим?Побігайте щоб нам зарплату підняли.Я одного не розумію,як це діє,це якийсь фокус чи шамани?Побігали і все стало добре...жесть.
сергій Показати IP 27 Жовтня 2018 16:10
Якщо 10 молодих людей долучаться до цього,а не підуть бо пивним барам,то це дуже добре...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus