USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани просять встановити зупинку на вулиці Коперника

15 Червня 2021 13:41
У зв’язку з реконструкцією проспекту Волі і зміною руху маршруток лучани просять встановити тимчасову зупинку.

Про це йшлося під час оперативної наради Луцького міського голови.

Як повідомила директорка департаменту Центр надання адміністративних послуг Лариса Карп’як, на гарячу лінію надійшло 76 звернень щодо руху громадського транспорту, які спрямували в управління транспорту. З її слів, крім нарікань на роботу міських маршруток і тролейбусів, було й багато подяк за запуск нових тролейбусів.

Також, зауважила вона, надійшло прохання від мешканців вулиці Коперника облаштувати там тимчасову зупинку, оскільки зараз транспорт курсує цією вулицею.

Нагадаємо, у Луцьку розпочалась реконструкція проспекту Волі, у зв’язку з чим частинами вулиць перекритий рух та створені схеми об'їзду. Наразі основними маршрутами є вулиці Глушець та Коперника.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 15 Червня 2021 13:49
Ще б на Перемоги біля 5 школи встановили за стільки років ще немає((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus