USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Лучани просять зрізати дерева, які можуть впасти на мережі чи пішоходів

21 Жовтня 2020 19:36
Лучани просять кронувати та видалити аварійні дерева, а також прибрати вже повалені стовбури й гілля на вулицях Потебні та Рівненській.

Як зазначила на платформі «Відкрите місто» Ніна Мартинова, кронування потребують кілька старих дерев на території Луцького вищого професійного училища будівництва та архітектури, що на вулиці Потебні, 56.

«Ці дерева влітку порушують режим інсоляції в квартирах першого поверху будинку на вулиці Черняховського, 1, вікна яких орієнтовані на північний захід. До того ж ці дерева уражені омелою. Суцільна темрява в квартирах навіть улітку не відповідає гігієнічним вимогам для житла. В моїй квартирі в неопалювальний сезон з’явилася пліснява та йде перевитрата електричної енергії на освітлення», – поскаржилася жінка.

Вона наголосила, що зараз «гілки вказаних дерев можуть зламатися під час негоди і впасти як на лінії тролейбусної мережі, так і на пішохідні доріжки».

Своєю чергою, Ольга Суровцева звернула увагу на сухі та пошкоджені дерева на вулиці Рівненській.

«У зеленій зоні біля ПАТ «ЕНКО» є велика суха ялина, яка може впасти в будь-який момент. Дерево знаходиться близько до тротуару, тому становить небезпеку для пішоходів. Також поруч є декілька вже повалених дерев, які ніхто не прибирає», – зазначила лучанка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus