USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Лучани – проти спорудження в їхньому дворі пивного магазину біля дитмайданчика. Відео

6 Березня 2021 21:20
Мешканці ОСББ на бульварі Дружби Народів, 4а в Луцьку виступають категорично проти облаштування під їхніми вікнами пивного магазину. До того ж павільйон мають намір збудувати біля дитячого майданчика.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

На згаданому місці щоліта просто неба торгують пивом.

«Усі, хто тут відпочиває, справляють нужду і викидають сміття біля нашого будинку. Ми – проти цього. Ба більше, ми дізналися, що ця земля – комунальна, а не приватна. Ми як об’єднання хочемо висловити свій протест проти майбутнього магазину, який працюватиме на цілорічній основі. Ми не хочемо, щоб тут продавали алкогольні напої – наші діти поруч відпочивають, граються», – розповів місцевий житель Сергій Ганичук.

Пані Варвара додала, що на дитячому майданчику площею всього 10 квадратних метрів змушені бавитися близько 150 дітей, які мешкають у будинку.

«Ми планували розширити дитячий майданчик. Якщо зараз територію займе магазин, то де нашим дітям діватися? Там – стоянка машин, тут – пиво. А дітям де гратися? Якось треба трошки і про дітей думати, про наше майбутнє», – наголосила вона.

Представник власника пивного бізнесу Олексій Попович зауважив, що в літній сезон тут торгують уже 15 років. Через три роки продовжують дію дозвільних документів. Торік проєкт павільйону погодила міська рада.

«Столиків на вулиці не передбачається. Із задньої і бокової сторін від майданчика – глухі стіни без вікон. Всю документацію затвердили, а зараз приступаємо до своїх обов’язків – того, що пообіцяли місту», – сказав підприємець.

Натомість місцеві жителі обурюються тим, що їхню думку ніхто не враховував, і хочуть зустрітися з представниками міської влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
дідо Показати IP 6 Березня 2021 21:38
місцева влада повинна контролювати кількість алкогольних ліцензій відносно кількості жителів...
Ірина Показати IP 6 Березня 2021 22:35
По-перше не представник власника,а син. По-друге давно вже треба позакривати ті генделики по місту, квас там фуфло, а дякуючи пиву вони стали зібранням місцевих алкашів...
Знаючий до Ірина Показати IP 6 Березня 2021 23:16
По - перше не має значення хто це,- кум,сват,брат.(це особисто співвласник) По- друге вони виговляють пиво не для місцевих алкашів(загугліть будь ласка для ознайомлення ,що це за виробництво/пивоварня) Цінова категорія там не по 23грн/л. Як наслідок кількість алкашів там мінімізується. По - третє ясно було сказано і показано,шо будується не генделик чи "лєтнік". По - четверте назвіть мені кількість магазинів де можна придбати якісне,крафтове(хочеться вірити ,що ви знаєте значення цього терміну) пиво?
Ірина до Знаючий Показати IP 7 Березня 2021 19:35
Погано ви знаючий. Повірте,що таке крафтове пиво,я знаю краще,ніж ви. Повірте,це не той варіант. Квас, мохіто, лимонад і т.д дуже поганої якості. Для вас він співвласник,для мене син дяді Васі,який цей бізнес запустив,коли цей СПІВВЛАСНИК ще в школу ходив,а старший СПІВВЛАСНИК-в університет. Якби не дядя Вася, вони були б СПІВВЛАСНИКАМИ тільки татової і маминої квартири(не хочу їх ображати, хочу просто вказати про вклад в бізнес кожного з СПІВВЛАСНИКІВ особисто). Я не акцентувала на цьому увагу,бо це не є важливо,просто неточність в статті,ви самі підняли цю тему.
Ірина до Знаючий Показати IP 7 Березня 2021 19:39
І для справедливості скажу-Льоша доволі непоганий хлопець.
Москаль до Ірина Показати IP 7 Березня 2021 10:08
Все лучшее- детям!
Народна прокуратура Показати IP 7 Березня 2021 13:08
Ірино, нічого закривати не потрібно, слід лише вимагати, щоб були облаштовані туалети і щоб знаходились ці заклади на визначеній законом відстані від шкіл і садочків. Не алкогольний напій винен у тому, що людина спивається, а її слабка воля. Ніхто ж не забороняє автомобілі, хоч багато людей гине і травмується в ДТП, або потяги, бо малоліика видираються на електровози і гинуть від ураження струмом
Ірина до Народна прокуратура Показати IP 7 Березня 2021 14:45
Згідна з Вами,але всі ці генделики в місцях великого скупчення людей, і людям(тим більше дітям) не дуже приємно дивитися на ту хроноту,яка там збирається(про туалети я взагалі мовчу). Автомобілі і потяги при правильній експлуатації приносять багато користі. Яку користь людям приносять пивні точки крім збагачення власників?
Гепезовець Показати IP 7 Березня 2021 13:11
Справжні жителі мікрорайону і заводчани ЗА! Не слухайте цих псевдо активістів.
Василь Показати IP 7 Березня 2021 14:55
Повністю підтримую мешканців будинку!!! Цих забігайловок в районі ЛПЗ-велика кількість.Як і велика кількість випивох.Україна спивається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus