USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Собаки, дерева, відсутність світла та води: на що скаржаться лучани

25 Вересня 2018 10:54
Лучани продовжують скаржитися на несвоєчасний вивіз сміття, неналежний благоустрій прибудинкових територій, а також на відсутність електроенергії, гарячого та холодного водопостачання.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови 25 вересня.

Як повідомила директорка ЦНАПу Лариса Карпяк, за період із 27 серпня до 23 вересня на групу оперативного реагування надійшло 1706 звернень, із яких 527 мали інформаційно-консультативний характер.

Найбільша кількість звернень (233) стосувалася відсутності електроенергії. Такі відключення були зумовлені плановими або аварійними роботами. Ще 204 звернень були пов’язані з житлово-комунальними послугами. Так, лучани скаржилися на наявність вибоїн на вулицях і дворах, благоустрій територій, відсутність ремонту проїжджих частин і тротуарів, наявність сухих дерев.

Також лучани телефонували у зв’язку з відсутністю гарячого та холодного водопостачання, яке було зумовлено аварійними роботами на котельні, що на вулиці Гордіюк, та ремонтними роботами КП «Луцькводоканал» через пориви мереж.

Продовжують містяни скаржитися і на несвоєчасний вивіз твердих побутових відходів, пластикових пляшок, прибирання біля контейнерів сміття, а також відсутність зовнішнього освітлення вулиць та дворів, зупинку ліфтів, неприємний запах нечистот.

Окрім того, за вказаний період збільшилася кількість звернень щодо безпритульних собак. За місяць таких повідомлень надійшло 12.

Своєю чергою, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт звернувся до керівників управлінь і комунальних підприємств, аби вони своєчасно реагували на всі звернення та працювали над їх попередженням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 25 Вересня 2018 11:18
В нас в Новiку також диких собак розвелося шо ужас. Гавкають, не дають спати, людей кусають
Клава Показати IP 25 Вересня 2018 22:50
А сморід у місті ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus