USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Лучани скаржаться на знищені тротуари та хворі дерева. Фото

1 Липня 2020 16:30
Мешканці Луцька нарікають на знищені пішохідні доріжки та проїжджі частини, занедбаний благоустрій і сухі дерева.

Як звернув увагу Михайло Конюх у своєму повідомленні на платформі «Відкрите місто», на вулиці Конякіна (неподалік будинку №12а) – знищена пішохідна доріжка.

«На розі вулиці Гордіюк (біля повороту до шовкового комбінату) побудували церкву. Нічого не маю проти церкви, але територія храму зайняла побудовану ще десятки років тому асфальтовану пішохідну доріжку, якою люди ходили та й хотіли б зараз ходити на роботу, адже на території комбінату зараз дуже багато підприємств орендують площі, луцький «Кромберг енд Шуберт» відкрив там своє виробництво, працює ПРАТ «Едельвіка». І тепер всі ці люди змушені протоптувати стежки в парку і місити ногами багнюку під час або після дощу», – вказав чоловік.

Та поцікавився, чи заплановано облаштувати нову пішохідну доріжку, адже прохід через територію церкви не передбачається.
Ольга Надкевич поінформувала, що на вулиці Ломоносова автомобілі часто паркуються, наїжджаючи на люк водоканалу.

«Облюбували стоянку машини, які привозять дітей у дошкільний навчальний заклад №26. Виїздили не тільки люк, а й тротуар. Хоча біля огорожі садка є багато місця для паркування», – написала жінка та додала, що люк замінювали вже тричі.
Лучанка Олена поскаржилася, що на вулиці Мамсурова після реконструкції каналізації зруйновано проїжджу частину та газон в одному з дворів.

«З середини травня до середини червня цього року у дворі та поблизу будинку №6 на вулиці Мамсурова у місті Луцьку проводились роботи з реконструкції каналізаційних мереж. Керівник робіт від підрядника повідомив, що роботи закінчені», – зазначила вона і додала, що невідомо, хто має відновлювати межі газону та дорожнє покриття.
Своєю чергою, Вікторія Кравчук повідомила про хворі та сухі дерева у мікрорайоні ЛПЗ. Дерева, які необхідно зрізати, вона виявила на території стадіону школи №20, біля дитячого садочку №23 та неподалік ЖКП №2.
Усі повідомлення перейняв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus