USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Небезпечний фасад, сухі дерева та собаки: на що скаржаться лучани. Фото

11 Червня 2020 15:18
Лучани звертають увагу на необхідність ремонтів багатоповерхівок, доріг у дворах, відновлення зовнішнього освітлення та видалення аварійних зелених насаджень.

Як зазначив у повідомленні на платформі «Відкрите місто» Василь Романюк, загрозлива ситуація склалася біля будинку №15 на проспекті Соборності.

«Шматок стіни будинку може впасти на пішоходів. Цей шматок уже відчутно відійшов від вертикалі», – наголосив лучанин.

Він додав, що загроза для людей безпосередня, адже внизу знаходиться магазин.
Семен Соколюк повідомив, що на ділянці між вулицею Ветеранів (біля школи №10) та проспектом Молоді «лежачий поліцейський» встановлено з порушенням нормативів.

«Початок пристрою не повинен бути вищим за дорожнє покриття, він повинен створювати опуклість певної висоти і довжини, колесо повинно накочуватись на перешкоду, а не впиратися в неї. Найменша швидкість передбачена таким пристроєм – 20 км/год. Сьогодні цю перешкоду машини переповзають зі швидкістю 0,1 км/год», – вказав чоловік.

Лучанин Сергій Навроцький звернув увагу на відсутність зовнішнього освітлення у 33-му мікрорайоні.

«Не працює зовнішнє освітлення на перехресті між будинками №20 на вулиці Кравчука і №22а на проспекті Соборності. Прошу поремонтувати», – зазначив він.
Зробити поточне покриття на вулиці Кольцова попрохав Володимир Бельгес.

«Просимо зробити поточне покриття (асфальт), оскільки в дощову погоду неможливо ходити болотом і водою. Там невелика ділянка», – зауважив чоловік.

Своєю чергою, Марія Собчук поінформувала про наявність зграй безпритульних собак на вулиці Корольова (біля будинку №10).

На необхідності видалити аварійні дерева акцентувала лучанка Вікторія Кравчук.

Це сухі дерева біля п’ятиповерхівки №21 на проспекті Перемоги, поблизу школи №20 на вулиці Шота Руставелі (зі сторони бойлерної) та на доріжці між садочками №23 та №22 на вулиці Грабовського.
пр. Перемоги, 21
пр. Перемоги, 21
школа №20
школа №20
вул. Грабовського, 13б
вул. Грабовського, 13б
Повідомлення перейняв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus