USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани святкуватимуть День міста у вересні

20 Липня 2018 11:00
Цього року День міста лучани святкуватимуть у другі вихідні вересня – 8–9 вересня. У подальшому рекомендовано провести масштабне опитування серед містян, аби встановити дату відзначення Дня міста на постійно.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 20 липня.

Керівниця відділу зв’язків із громадськістю Олена Макарова розповіла, що для того, аби визначити думку лучан щодо встановлення дати відзначення Дня міста, було проведено опитування, у якому взяли участь близько 350 осіб.

«46 % опитаних – за проведення Дня міста у другі вихідні вересня», – зазначила Олена Макарова.

Депутатка Алла Надточій наголосила, що опитування було неефективним, адже із 217 тисяч лучан у голосуванні взяли участь лише 350 осіб.

«У вересні буде повне наповнення в місті: люди повернуться з відпусток, студенти приїдуть до міста. І тоді можна буде провести додаткове опитування. Тоді ми отримаємо якесь конструктивне бачення про те, коли лучани бажають святкувати День міста», – сказала Алла Надточій.

Депутатка Анна Мовяк, своєю чергою, запропонувала відзначати День міста 31 липня – у день, коли місто отримало магдебурзьке право.

Комісія підтримала проект рішення про відзначення Дня міста цього року у другі вихідні вересня. Остаточне рішення – за сесією.

Нагадаємо, святкування Дня міста хотіли перенести з 24 серпня на 22 травня, щоб підняти його значимість на більш високий рівень, адже воно збігається зі святкуванням Дня Незалежності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ_ Показати IP 20 Липня 2018 11:53
Ви вже там якось определиться коли празнувати а то ж людям непонятно нiчого. В мене в Луцьку сестра живе, родичi iмеються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus