USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани у приватному секторі не хочуть платити за вивіз сміття

11 Травня 2018 14:37
Просто біля автошляху на вулиці Володимирській складають сміття місцеві жителі, яких штрафують за це працівники департаменту муніципальної варти.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 11 травня.

Голова комісії Андрій Козюра відзначив, що муніципали штрафують порушників, які виносять сміття просто до дороги на вулиці Володимирській і на зауваження під час засідань адмінкомісії відповідають «ми його там завжди складали».

Депутат Віктор Ящук запропонував встановлювати на цьому місці контейнери, аби місцеві жителі складали туди сміття. Відповідно, з ними потрібно буде укласти договори, аби ті сплачували за вивіз сміття.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук зазначив, що справді існує проблема з жителями приватного сектора, які не бажають укладати договори на вивіз сміття, але проблему міська влада намагається вирішити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
опа опа Показати IP 11 Травня 2018 14:52
хай активніше штрафують! до тих пір поки тим мудакам не стане дорожче викидати сміття на вулицю, ніж в контейнер.
Лучанин Показати IP 11 Травня 2018 15:20
Можна ж і цивілізованим шляхом вирішувати дані питання, можна привчати мешканців до чистоти, а комунальні підприємства до виконання своїх обов'язків. Варіантів багато. Я там не живу, але з проблемою знайомий. Наскільки мені відомо жителі навіть мають свої контейнери, вивозять їх до вул.Володимирської щоб сміття забрав сміттєвоз. Проте дуже рідко вдається забрати порожній контейнер. Сміттєвоз просто не доїзжає, або проїзжає повз. Зробіть щоб мешканці знали коли буде машина і могли заплатити прямо водію за вивіз. Це теж варіант. А коли це буде працювати, то тих хто буде сміття кидати повз дороги мешканці і самі здадуть муніципалам. А ще там є проблема з дорогами, комунікаціями і ще багато з чим. Там є хтось відповідальний від влади щоб вирішувати ці питання?
скептик Показати IP 11 Травня 2018 20:20
а що таке департамент муніципальної варти ? яким законом він передбачений ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus