USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мешканці району Вересневе забули про графіки вивозу сміття?

24 Лютого 2015 15:44
У приватному секторі району Вересневе виникла проблема: мешканці не знають, куди викидати тверді побутові відходи. Втім, за цю послугу платять щомісяця.

Про це йшлося під час оперативної наради Луцького міського голови Миколи Романюка, сьогодні, 24-го лютого.

«Звертаюся до Вас, Валерію Кузьмичу, зверніть увагу, що на Вересневому не всі мешканці знають, де складати тверді побутові відходи, а люди платять за цю послугу», - сказав градоначальник до директора Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування.

Ситуацію коментує для Інформаційного агентства Волинські Новини Валерій Кузьмич. Він запевняє, що вивіз сміття відбувається, а проблема в тому, що мешканці району Вересневе забули про графіки.

«Там трохи не та ситуація. У нас на Вересневому працює машина, яка усе забирає. Ми посилаємо туди самоскиди двічі на тиждень. Окрім того, раз у місяць їде спеціальна техніка, яка забирає великогабаритне сміття. У нас є графіки вивозу сміття, де вказано, якого саме дня буде машина. Мабуть, просто його люди трохи призабули. Тому ми мешканцям нагадаємо», - пояснює директор Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування.

Він додає, що раніше, аби викинути сміття, мешканцям доводилося чекати машину й викидати самостійно, а тепер їздить вантажник, який підбирає сміття біля домівок.

Нагадаємо, у Луцьку знайшли «панацею» від сміття. Зокрема мешканцям пропонують купити контейнери місткістю 120 літрів на виплат на 3 роки й платити за нього щомісяця по 10 гривень.

Як запевняє Валерій Кузьмич, нині практика використання таких контейнерів набуває все більшої популярності. Як приклад, зокрема мешканці вулиці Довженка закупили 20 таких контейнерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ошуканий мешканець з Показати IP 24 Лютого 2015 16:32
Шановний Валерій Феодосійович!!! В договорі "про надання послуг з вивезення побутових відходів " (укладений в 2012 році) в пункті два (перелік послуг) є підпункт 2.3.Виконавець вивозить: -тверді побутові відходи згідно графіку надання послуг;-великогабаритні відходи вивозить не рідше ніж один раз в тиждень з МІСЦЯ ВИЗНАЧЕНОГО ВИКОНАВЦЕМ ДЛЯ СКЛАДАННЯ ЦИХ ВІДХОДІВ; -рідкі відходи за заявкою Споживача та за окрему плату;-ремонтні відходи з за заявкою Споживача та за окрему плату.То про яке "мешканці трохи забули,ми нагадаємо" може йти мова.Ви кажете,що раз в місяць їзде машина...А чому не рідше ,ніж один раз в тиждень,згідно договору???Що потрібно Вам для виконання умов договору???
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2015 16:50
Романюв дав "на горіхи" Кузьмичу,а він все спер на простих людей,мол,вони нічого не знають,я їм все "популярно" поясню:".....мабуть, просто його9графіка)люди трохи призабули. Тому ми мешканцям нагадаємо" ДЛЯ МЕНЕ ЦЕ ЗВУЧИТЬ З СЛІВ КУЗЬМИЧА ЯК ПОГРОЗА.
орко Показати IP 24 Лютого 2015 17:04
З вивезенням сміття в Луцьку просто жуть. Кузьмич за**ав місто по самі вуха. Може пора йому вже організувати мусорну люстрацію.
Добродій Показати IP 24 Лютого 2015 21:38
Так романюка посадити в газона того ... і хай херачить сам, якщо не може організувати стадо алкашей ... пару днів повозить мож прозреет ... а не то хай далі возить .. як на мене йому там саме місто ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus