USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани викликали муніципалів, аби затримати забруднювача річки

26 Жовтня 2017 08:00
Автомобіль-асенізатор поблизу Сапалаївки помітили перехожі, які викликали муніципалів та спробували завадити забрудненню річки. Але як тільки підійшли ближче, автомобіль швидко покинув місце пригоди.

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради у Фейсбуці.

Автомобіль, що зливав нечистоти на вулиці Карпенка-Карого поблизу річки Сапалаївки помітили свідомі лучани. Вони намагалися завадити їм це зробити. Однак, коли підійшли ближче, працівники автомобіля-асенізатора швидко зібрали усі шланги та залишили місце зливу. Лучанам лиш вдалося сфотографувати порушників, які посеред білого дня зливали відходи у річку.

Запобігти порушникам намагалися й працівники відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти Луцька. Вони миттєво відреагували на звернення небайдужих мешканців обласного центру Волині. Приїхали за вказаною адресою, але машини, що порушувала правила благоустрою міста Луцька вже не було. Не було її і в найближчих кварталах, адже муніципали «прочесали» і їх.

Департамент муніципальної варти Луцька дякує свідомим лучанам, яким небайдужий екологічний стан міста. Саме завдяки вашій пильності вдалося запобігти забрудненню річки Сапалаївки та прогнати ганебних асенізаторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 26 Жовтня 2017 08:14
Таких г*мновозок у Луцьку мабуть сотні??? що ж її шукати, вона ж зареєстрована в поліції
Лучанин Показати IP 26 Жовтня 2017 10:50
Такий ОДИН це точно!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus