USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Лучани: комунальники понищили нашу працю за один вечір. ФОТО

4 Червня 2013 18:26
Комунальна машина знищила квітник та насадження на території біля багатоквартирного будинку, яку мешканці облагороджували своїми силами.

Про це редакцію «Комунального патруля» повідомила мешканка будинку на проспекті Відродження, 49.

Вона повідомила, що вчора ввечері, 3-го червня, до їхнього будинку під’їхала машина «із бочкою», яка відкачувала воду. Спочатку мешканці не надали цьому уваги, подумавши, що авто, вочевидь, приїхало або планово, або ж ліквідувати аварію.

Однак, вийшовши вранці з будинку, люди на місці квітника побачили лише його залишки. Колеса автомобіля змішали насадження з землею. Люди обурені, адже власними силами облагороджували територію: саджали квіти, викорчовували бур’яни та доглядали за квітником. Також вони посадили біля будинку кущ калини, який працівник ЖЕКу минулого року скосив разом із травою.

«Ми ледь через міську раду добилися, щоб нам привезли трошки землі та вирівняли місце, бо була велика яма. Тим більше, що наш мер, Микола Романюк казав, щоб біля своїх будинків облаштовували територію самі, от ми і облаштували, а комунальники понищили», - ділиться своїми емоціями мешканка будинку пані Зінаїда.

Протягом трьох років мешканці будинку на проспекті Відродження, 49 власними силами облагороджували прибудинкову територію. Однак в один вечір все знищила комунальна машина.

Мешканці погоджуються з тим, що працівники водоканалу виконували свою роботу. Однак, на їхню думку, комунальникам просто лінь було тягнути шланг через вузьку стежку, тому вони вирішили усе зробити простіше – проїхатися та «похоронити» квітник.

«Можна ж було зробити по-людськи. Нащо було так їхати і все нищити. Ми ж старалися, робили все, щоб було гарно, а вони все понищили», - розповідає одна із мешканок будинку на проспекті Відродження, 49 пані Галина.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
правдивий Показати IP 4 Червня 2013 19:17
ну а як підїхати до будинку??? Квітники - це добре, але нехай не скаржаться тоді на ремонти, криші і т.д.
осбб Показати IP 4 Червня 2013 20:51
На превеликий жаль місцевим АЗІАТАМ благоустрій біля будинку до лампочки.Заставте тих ЯНИЧАЧ відновити територію, через РОМАНЮКА МІСЬКОГО ГОЛОВИ.
:-) Показати IP 4 Червня 2013 21:09
просто смішно, і більше нічого, притоптали травичку, ая-я-яй, подайте на них в суд, і напишіть листа президенту,і прокурору....... вирівняти землю 2 хв. трава виросте даю гарантію 100% )))))
Ірина Показати IP 4 Червня 2013 22:58
Варвари! Подавайте в суд! Спочатку квіти - потім люди!
))) Показати IP 4 Червня 2013 23:43
1) создавать ОСББ. 2) четко определить границы своей придомовой территории 3) пи..ть каждого, кто туда попробует заехать. и настанет в Украине мир и благолепие. Практически сразу.
Валентина Показати IP 5 Червня 2013 01:00
А смішного взагалі нічого немає. Коли роблять щось одне, то обов'язкого з мислення тих працівників, треба переробляти щось інше. В даному випадку квітник. Мені шкода, що немає ніякої відповідальності цих "НЕРОДИВЫХ РАБОТНИКОВ".
лучанка Показати IP 5 Червня 2013 08:53
У дворі, де 5 будинків з вулиць 8 Березня, Огієнка, Клима Савури водоканал проводив ремонтні роботи ще восени. Їх сліди видно досі. Ніби танками в війну грались. Нікому немає діла. Вручну вирівняти не так просто та поорані грудомахи. Дуже дякуємо Водоканалу за проявлене "бережне" ставлення до жучої роботи і як завжди прибирання за собою.
віктор Показати IP 5 Червня 2013 08:59
Те ж саме було зроблено на Братковського 20.Був гарний квітник зі сквериком.Все було знищено за три дні І ніхто не поніс ніякого покарання.А котлован красується за страшним гнилим парканом вже сім років.
уйрпнг Показати IP 5 Червня 2013 10:12
Так в нас культури немає, звідки вона візьметься, коли крадуть починаючи зверху і до низу.А людей взагалі за громадян не рахують.Ось така зараз "любов до рідної країни". Вчитись культурі треба у Європи, а не з Мутного Союзу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus