USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани зустрічають весну на кортах «Олімпії». ФОТО

27 Лютого 2010 14:01
Сьогодні в Луцьку на критих кортах спортивно-оздоровчого комплексу «Оліпмія» завершився дводенний дитячий тенісний турнір «Зустріч весни», де змагалися близько 40 юних майстрів великого тенісу.
Престижний серед тенісистів турнір тривав упродовж 26-27 лютого. Учора змагання розпочалися о 9-й ранку і продовжувалися до 19-ї години. у суботу юні спортсмени вийшли на корти вже о 8 ранку. Близько сорока тенісистів, віком до 14 років, розігрували комплект медалей у трьох групах.

Сьогодні о 14-й годині судді змагання та дирекція турніру нагородили переможців дитячого тенісного турніру «Зустріч весни» медалями, кубками, грамотами та цінними подарунками.

Після напружених поєдинків у молодшій змішаній групі «золото» виборов Ігор Мікуліч. «Срібло» - у Влада Ковальчука. Третє місце посів Денис Мельник.
У змаганнях серед дівчат до 9 років чемпіоном турніру стала Анна Ткаченко. Вона у захоплюючій грі перемогла Анастасію Котвицьку, яка здобула «срібну» медаль. Третє місце – за Анастасією Верешко.

Серед хлопчиків на найвищу сходинку п’єдесталу переможців став Олександр Назарук. Друге місце посів Ігор Несмянович, а третім був Андрій Голуб.
У змішаній групі тенісистів, яким до 14-ти років, переміг Євген Шевчук. «Срібло» дісталося Дарині Кузьміній, а «бронзу» здобув Сергій Дружук.
«У турнірі брали участь вихованці тенісного клубу «Олімпія». Діти дуже задоволені змаганнями. А головний суддя турніру Ксенія Лопіна відзначила високий рівень підготовки юних спортсменів», - каже директор турніру Юрій Місюра.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
citizen Показати IP 28 Лютого 2010 11:17
Дуже задоволений, що в Луцьку є такі спортивні об'єкти як Олімпія, але всеж таки, чому Олімпію навколо себе не може нормально облаштувати територію? Ато ті будівельні вагончики, щось ніби авто стоянки, але нічуть не прилаштоване для цього - так, що якщо вдруг представники Олімпії побачать це повідомлення - задумайтесь над тим, що я написав!
аватар Показати IP 28 Лютого 2010 19:15
чув та щось будувать мають якщо так то буде добре а взагалі молодці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus