USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин на інвалідному візку ремонтує автівки для військових на передову

11 Червня 2022 22:05
У луцькій автомайстерні «Поршень», де працюють люди з інвалідністю, механік Валентин Шабунін ремонтує автівки для Збройних сил України.

Як розповів Суспільному лучанин, за час повномасштабного вторгнення Росії в Україну відремонтував десять машин для українських бійців.

На ремонт, каже майстер, інколи привозять автомобілі, які не підлягають ремонту, тож радить волонтерам вибирати машини зі спеціалістами.

Про одну з машин, яка вже в робочому стані, розповів: «Вибухи добрі пережила, труба 5 мм – її як фольгу порвало. Приїхала без вікон, дзеркал, без фар, мотор був обрубаний, бак прострелений, коліс не було. Щось вкрадене було, щось від вибуху розлетілося».
Засновник громадської організації «Автомобільний клуб інвалідів «Поршень Волині» Валентин Шабунін працює без вихідних. Лучанин допомагає переобладнувати машини для людей з інвалідністю. Говорить: з 24 лютого полагодив і змайстрував вісім таких машин.
«Із 25 лютого люди з Харкова, Чернігова, Сум, зі сходу їхали, переїжджали, бо там було жорстко і страшно. Дорогою їм допомагали волонтери, люди, купували авто, я їм робив ручне і вони їхали далі», – зазначив майстер.

Як додав Валентин Шабунін, власними силами допомагає ЗСУ і вірить в перемогу України та в українських військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Борисович Показати IP 11 Червня 2022 23:38
Валік ти молодець!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus