USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанин очолить донецький клуб «Олімпік»

3 Жовтня 2018 13:41
Донецький «Олімпік» очолить колишній гравець «Шахтаря» і збірної України лучанин В’ячеслав Шевчук. Допомагати йому буде Руслан Ротань.

Про це пише Football.ua.

Сьогодні стало відомо, що Роман Санжар разом зі своїм тренерським штабом покинув «Олімпік». Донецька команда скоро отримає нового наставника, яким стане лучанин В’ячеслав Шевчук.

Роман Санжар очолив «Олімпік» в квітні 2013 року, через рік вивівши команду у Прем’єр-лігу.

У своєму дебютному сезоні в УПЛ донеччани дійшли до півфіналу Кубка України, а навесні 2017 го року «Олімпік» завоював історичну путівку в єврокубки, посівши четверте місце в чемпіонаті.

Як керівник «Олімпіка» Санжар провів 177 матчів (з них 125 – в УПЛ). Після 10 турів Прем’єр-ліги нинішнього сезону донецька команда займає 7 місце, маючи в активі 12 очок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus