USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як захиснику збірної України вдається мати приголомшливу форму в 36

10 Травня 2016 18:21
Захисник «Шахтаря» і збірної України, уродженець Луцька В’ячеслав Шевчук розповів, чи їсть в «Макдональдсі», скільки алкоголю дозволяє випити Луческу, коли лягає спати і чому не любить качків. Про це йдеться матеріалі газети Волинські Новини №14 від 5 травня 2016 року. Публікуємо розповідь футболіста.

Років 15 уже не їм свинини й загалом жирного. У «Макдональдсі» взагалі нічого не пробував. Навіть не знаю, як ці гамбургери називаються. Хіба що їхнє морозиво можу з’їсти – це максимум. Солодке іноді собі дозволяю. Загалом, усе можна їсти, але трішки.

Я невибагливий у їжі. Вранці – вівсянка, омлет або йогурт. В обід – супчик із салатом і шматок м’яса або риби. Увечері – паста або теж риба чи м’ясо.

Їм часто, більш як три рази на день, але невеликими порціями. Якщо це день матчу, то поїсти треба за п’ять годин до його початку. Якщо звичайний день, то за півтори-дві години до тренування – легкий сніданок, каша, круасан із чаєм. Після тренування – фрукти.

Вранці люблю випити еспресо або капучино. Соки в пакетах і будь-які газовані напої не вживаю – тільки фреші.

Спиртне не під забороною – люблю червоне вино, а коли спекотно, можу й пива випити. Але, звичайно ж, усе в міру – келихи зо три вина на вечерю. Містер (псевдо Мірча Луческу, – ВН) навіть на зборах дозволяє випити один-два келихи.

Зараз біологічно чистої їжі годі й шукати. Навіть якщо бабуся в селі курку виростила, вона все одно купувала для неї ненатуральний корм. Тому вживаю комплекс вітамінів, адже вони дають організму всі корисні речовини.

Хімію не люблю. Вважаю дуже неправильним те, що всі ці качки, культуристи її вживають. Не знаю, можливо, їхнім жінкам подобається, але мені здається, що досить прибрати боки, пузо і стежити за фігурою.

Як вдається підтримувати таку форму в 36 років? То я народився такий, спасибі батькам. Просто люблю професійний підхід, із 16 років так. Ми жили учотирьох в одній кімнаті – за всім стежили самі. Це дуже дисциплінувало.

Тренуюся практично щодня. Часто працюю додатково після командних тренувань.

Не люблю залізо. Раніше міг штангу потягати, а зараз, якщо знову почну, в розмір L не влізу, доведеться більший замовляти. Якщо серйозно, то для футболістів тяжке піднімати погано – забиваються м’язи. Максимум – турнік і гантелі. Основа ж – тренажери та вправи на всі групи м’язів. Цього достатньо. 40 хвилин попрацюєш – вичавлений, наче лимон, ніякого заліза не треба.

Сотню разів від підлоги відіжмусь легко.

Під час ігрового командного тренування ми пробігаємо близько шести кілометрів. Якщо бігове тренування – десятку.

Коли я прийшов у «Шахтар», моя вага була 75 кг. Зараз 80-81 кг і вже років з 10 особливо не змінюється. У відпустці підтримую форму, тому не набираю кілограмів.

На відпустку фізіотерапевт розписує кожному гравцеві програму, але я впевнений на 100%, що жоден футболіст її не виконує пов­ністю. Намагаєшся урізноманітнити програму, щоб не було суцільної біганини – граєш у футбол, теніс, плаваєш.

Режим дуже важливий. Якщо на день два тренування, то треба обов’язково поспати в обід. Лягаю спати до опівночі. Підйом не пізніше, ніж о 9:00.

Якщо ви хочете почати змінювати своє тіло, перше і головне – це правильне харчування. Тренування починайте з легких пробіжок. Головне – почати. Лінь? Розумію, вона буває у всіх. Перебороти її непросто. Але ви спробуйте.

Довідка. В’ячеслав Шевчук – український футболіст, захисних збірної України та донецького «Шахтаря». Народився 13 травня 1979 року в Луцьку. Виступав за клуби «Поділля» (Хмельницький), «Металург» (Запоріжжя), «Металург» (Донецьк), «Шинник» (Ярославль), «Дніпро» (Дніпропетровськ). Зріст – 184 сантиметри. Грає під номером 13. Володар Кубка УЄФА 2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Містер Ікс Показати IP 11 Травня 2016 10:26
36 це ж не 106!!!!!!!! це професійний спортсмен, молодий!!!
Виталий Показати IP 25 Травня 2016 18:53
весь секрет в гантелях - http://terrasport.ua/dir_nabornie.htm =)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus