USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучанин викрив схему БПП з пошуку людей для збору персональних даних

5 Березня 2019 18:21
Лучанин Ілля Токаренко виявив, що БПП «Солідарність» набирає людей для збору персональних даних та агітації за Петра Порошенка перед виборами через відомий сайт OLX. У вакансії зазначається, що це робота на виборах. Жодних інших деталей не зазначається, пише Під прицілом.

Роботодавець у телефонній розмові пояснила, що це звичайне соцопитування, а не агітація. Необхідно пройтися по домівках і заповнити з людьми анкету. Зокрема, респонденти мають надати прізвище, ім’я, по-батькові, адресу проживання, номер телефону і т.п.

За 50 заповнених анкет з достовірною інформацією платять 1000 грн. Втім, хто платить і з яких джерел надходять кошти незрозуміло. Відтак діяльність таких роботодавців фактично є порушенням закону.

Читайте ще: ПІДКУП ВИБОРЦІВ? ЯК У ЛУЦЬКУ ПРАЦЮЄ СХЕМА АГІТАЦІЇ ЗА ПОРОШЕНКА ПІД ВИГЛЯДОМ ОПИТУВАННЯ

Окрім того, роботодавець все ж неохоче розкрила, що вона працює на БПП і навіть в анкеті є питання про оцінку роботи Петра Порошенка. Вона наголосила, що варто ставити питання про нього, як чинного президента, а не кандидата.

Цікаво, що, по суті, цей штаб БПП є підпільним, адже роботодавець не схотіла розповідати як знайти офіс навіть потенційному працівнику, а лиш назвала адресу будинку.

«Ну ось повільно та впевнено наближаються вибори в Україні. Не дивлячись на скандал і оприлюденння плану провладної більшості стосовно так званих опитувань, план все ж працює і доволі успішно. Нещодавно мені повідомили, що на сайті оголошень ОLХ набирають працівників на вибори. Це вже, напевне, той пік демократії, на який очікували українці. Я не повірив, бо попрацювавши у різних штабах політичних партій, мені навіть в голову не припадала така думка, щоб брати неперевірених людей на роботу. Однак, як вже всі чудово зрозуміли, це не зовсім робота.

Звісно мене більше цікавили факти таких недолугих наймів на роботу на Волині, однак оголошення з Волині пропали. Але все ж знайшлися в інших областях.

Послухайте уважно мою сьогоднішню розмову з представником однієї з політичних партій у Дніпрі (не буду називати, почуєте самі). Це шедеврально. Головне, на чому робить «роботодавець» акцент. Ви не переживайте, субсидії не знімуть і нікуди ваші дані не підуть.

Виникає цілком логічне питання, а звідки ці гроші, раз вони не обліковуються? Чому десятки мільйонів чорних гривень гуляє просто серед людей, за сумнівну роботу, яку представники штабів і роботою не називають і говорять, що в них всі на добровільних засадах. Уважного прослуховування радіоп’єси під назвою «Штуку – за п’ятдесят душ», – написав Ілля Токаренко у facebook, додавши запис телефонної розмови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Камінь в город Показати IP 5 Березня 2019 19:20
і що цей недоумок Мирка скаже тепер знову? Провокація... хтось покається... нас ждуть просто фальсифікації і каруселі від пороха на виборах, бо іншого способу виграти у бариги нема просто!
Анонім Показати IP 5 Березня 2019 23:00
Намет бІля Історичного факультета;вмовляють людей дати свої дані,аж плачуть...
Я Показати IP 6 Березня 2019 06:53
а вмовляють і просять дані марсіани? чи росіяни? свої ж виродки і пашуть на пецютомоса... і які барани свої дані тим козлам дають????який тут буде порядок коли такий народ - в більшості тупий і навіть дебілуватий..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus