USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Лучанин вирощував марихуану на балконі багатоповерхівки

7 Липня 2020 15:01
Оперативники спільно із слідчими Луцького відділу поліції під час проведення обшуку у помешканні 38-річного лучанина виявили та вилучили рослинну речовину, ззовні схожу на марихуану, та кастет. За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та за ч.2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, інорфмує поліція Волині.

Учора, під час проведення безвідкладного санкціонованого обшуку, поліцейські виявили рослини марихуани, які чоловік вирощував на балконі. Окрім того, правопорушник у квартирі зберігав висушену подрібнену речовину, ззовні схожу на марихуану, та кастет.

У Нововолинську ж поліцейські на присадибній ділянці місцевої мешканки виявили та вилучили понад сотню кущів маку. Слідчі кваліфікували подію за ч.1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Усе вилучене поліцейські направлять до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення відповідних експертиз. За всіма фактами тривають досудові розслідування, під час яких будуть з’ясовані обставини кримінальних правопорушень.

Нагадуємо, відповідно до ч.1 ст. 310 Кримінального кодексу України, незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин чи конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин карається штрафом від 1,7 до 8,5 тис. грн або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
777 Показати IP 7 Липня 2020 15:48
так вот ты какой Эскобар!
Хіхі до 777 Показати IP 7 Липня 2020 16:26
Хтось стуканув.
олександр Показати IP 7 Липня 2020 16:51
точно Єскобар, якщо висушити її на кримінал не хватить, до речі в експертів ваги не сертифіковані, це на замітку адвокатам
Иван Показати IP 7 Липня 2020 17:14
Преступление налицо. Казнить шельму!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus