USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Лучанину, який на полюванні застрілив товариша, повідомили про підозру

25 Жовтня 2017 13:45
Іваничівський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вбивство з необережності, вчинене 60-річним лучанином.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, увечері 24 жовтня на полі неподалік села Орищі Іваничівського району чоловік під час незаконного полювання на дикого кабана випадково, падаючи на землю, здійснив постріл із зареєстрованого у встановленому законом порядку мисливського нарізного карабіна марки "СКС М62" калібру 7,62 мм.

Куля влучила в голову 43-річного мешканця села Орищі, який ішов попереду стрільця. Постріл став фатальним, поранений помер.

Лучанину повідомлено про підозру у вчиненні вбивства з необережності (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 119 КК України), вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Зауважимо, що санкцією ч.1 ст. 119 КК України за такий злочин передбачено покарання у виді обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ Показати IP 25 Жовтня 2017 14:14
Я в шоці, брати та сестри! Ті полювання до добра не доводять нікого. Шо не можна було піти на базар і там мяса купити?
Мисливець Показати IP 25 Жовтня 2017 14:59
Вони були не на полюванні, а банально бракон’єрили, напевно "не мали що їсти". На полювання ходять не із-за м’яса і не кожен з рушницею називається мисливцем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus