USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція розповіла подробиці вбивства волинянина на полюванні

25 Жовтня 2017 11:38
Полювання в Іваничівському районі на Волині закінчилось трагедією. Один з мисливців впав, а під час падіння у нього вистрілив карабін, яким він смертельно поранив свого знайомого, подія сталася 24 жовтня близько 23:00.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили в ГУ НП у Волинській області.

Як зазначають правоохоронці, 60-річний лучанин поїхав разом з товаришем в село Орищі Іваничівського району на полювання. Там працював сторожем їх знайомий – 43-річний житель району.

Під час полювання чоловік зачепився за ріллю, падаючи, рефлекторно підняв карабін дулом догори і з необережності допустив вистріл мисливського карабіну. В результаті цього 43-річний житель Іваничівського району отримав смертельне поранення.

Наразі відкрито провадження за ч.1 статті 119 «Вбивство через необережність», проте додаткові обставини слідство ще встановлює. Зазначимо, що санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Як стало відомо ІА Волинські Новини з власних джерел, полювати приїхали на кукурудзяне поле, орендоване місцевою агрофірмою «Луга-нова», куди часто навідувались дикі кабани. Саме там охоронцем працював загиблий.

Як пише Під прицілом, поліція району не хотіла коментувати інцидент, а місцеві мешканці відмовлялися це робити, оскільки агрофірма «Луга-нова» належить скандальному бізнесмену Сергію Ковальчуку, власнику мережі автозаправних станцій «Укрпетроль».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
читач Показати IP 25 Жовтня 2017 11:56
люди добрі.. чи ви не маєте що їсти??? по дурості смерть... а на сході війна... люди від хвороби помирають...
тиць-здиць Показати IP 25 Жовтня 2017 12:21
сказати по правді, забитих на полюванні, мені чомусь ні разу не шкода.
Тарас Показати IP 25 Жовтня 2017 12:24
Полювання чи браконьєрство?
Ст.морж Показати IP 25 Жовтня 2017 12:41
"... зачепився...рефлекторно підняв... вистрілив" - повна муйня. - Почув шум в кукурудзі, подуав, що дзік, вистрілив на звук, попав в колегу.
Дарт Вейдер Показати IP 25 Жовтня 2017 15:56
наказ про проведення полювання на парнокопитних тварин на території мисливських угідь ТзОВ ,,Павлівське МГ" не погоджений управлінням екології Волинської ОДА, атому і ліценції на добування тварин на даний час не могли видаватись користувачем. Це чистої води браконьєрство.
Спеціаліст по кримін Показати IP 25 Жовтня 2017 18:58
Там взагалі не буде складу злочину! Закриють в подальшому! Це казус , тобто ситуація, коли, незважаючи на наявність у особи обов’язку передбачити суспільно небезпечні наслідки (об’єктивного критерію), вона, внаслідок певних обставин, не має реальної можливості їх передбачити (відсутній суб’єктивний критерій).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus