USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лукашенко 4 години розмовляв із опозиціонерами в СІЗО

10 Жовтня 2020 20:50
Чинний самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко 10 жовтня прибув до СІЗО КДБ. Там він провів зустріч з ув’язненими опозиціонерами. Серед них був і Віктор Бабарико. Його вважали одним із головних суперників Лукашенка на президентських виборах 2020 року.

Зустріч тривала понад 4 години. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на TUT.BY.

Провладний телеграм-канал «Пул Першого» повідомив, що Лукашенко нібито хотів почути думку кожного. Зміст розмови сторони вирішили не розкривати. Однак поділилися менше ніж хвилинним відео зі спічу чинного самопроголошеного президента.

"Не потрібно зациклюватись лише на конституції. Половина з вас – це юристи, наскільки я розумію. Конституцію на вулиці не напишеш. Я намагаюсь переконати не лише ваших прихильників, а й все суспільство, що на проблеми треба дивитись ширше", – заявив Лукашенко.

Хто був на зустрічі

Віктор Бабарико;

Едуард Бабарико;

Лілія Власова;

Юрій Воскресенський;

Віктор Шкляров;

Кирило Бадей (його участь на зустрічі наразі підтверджується).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
вася Олика ПЛ Показати IP 10 Жовтня 2020 21:18
Не перестаю удивляться мудрости Рыгоравича ... Наши пациенты !!!
Клава Показати IP 10 Жовтня 2020 21:22
Млять ! На скільки ми відстаємо від Білорусі ... Просто жах !
Активіст Показати IP 11 Жовтня 2020 10:11
Тільки після перемовин Лукашенко поїхав додому, а інші залишились.
Активіст Показати IP 11 Жовтня 2020 10:31
Ще десь там і наші побратими сидять. Мабуть, кіно кгб робить.
55 до Активіст Показати IP 11 Жовтня 2020 12:45
Побратими чого поперли в чужу державу гастролі влаштовувати?! І ще цікаво, раз побратими гастролюють в Україні і по світу, то постає питання, а вони, що Божим духом пітаються?! Людина, яка має роботу, не поїде гастролювати, бо її виженуть і куска хліба не матиме. А побратими напевно безробітні, тільки за який кошт вони живуть!? Розумним буде зрозуміло, що їх гастролерську діяльність фінансують певні організації для певних цілей. А взагалі, можна сказати, що побратими, то ледарі, любителі легкої наживи. Що хотіли, то й мають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus