USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Лукашенко заявив, що змушений закрити кордон з Литвою та Польщею, кордон з Україною «підсилять»

17 Вересня 2020 20:41
Білоруський диктатор Олександр Лукашенко, виступаючи на Жіночому форумі в Мінську, заявив, що змушений закрити кордон з Литвою та Польщею.

Відео його виступу опублікувало видання TUT.BY, пише НВ.

Також Білорусь, за його словами, «підсилить» кордон з Україною:

«Ми змушені відвести війська з вулиць, півармії поставити під рушницю і закрити держкордон із заходу, перш за все – з Литвою і Польщею», – оголосив Лукашенко. Після цього зала почала аплодувати.
Подробиць самопроголошений президент не розповів. Він звернувся до народів Литви, Польщі та України, закликавши їх «зупинити своїх божевільних політиків».

«Ми не знаємо, що вони викинуть далі. Ми розуміємо, що в їх арсеналі залишилося небагато прийомів, перш ніж розв’язати гарячу війну… Я змушений останніми днями разом з президентом Росії і міністром оборони відбудувати спільний захист союзної держави», – додав він.

Говорячи про вибори президента в Білорусі, Лукашенко заявив, що «ми провели вибори за Конституцією і не потребуємо ніякого визнання».

«Вибори відбулися, і вони законні», – стверджував Лукашенко, додавши, що «ми не станемо на коліна, навіть якщо залишимося наодинці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вася Олика ПЛ Показати IP 17 Вересня 2020 21:02
Абсолютно вірне рішення... Зараз усі призвідники безладів на вулицях Мінська кинулися втікати за кордони від відповідальності. Лукашенку треба їх усіх провести через слідство,суди і вироки. Кожен повинен отримати те що заробив ... В Білорусі немає рогів достатку, але стабільність є, і система соцзахисту працює. Якщо це почало хитатися - за це треба відповідати. Народ Білорусі не може страждати навіть за 10 тисяч виродків ...
Анонім Показати IP 17 Вересня 2020 21:09
І за якими критеріями визначили, що О. Г. Лукашенко *диктатор*?
Чупакабра до Анонім Показати IP 17 Вересня 2020 23:15
Засидівся на президентському троні.... Уявив себе таким собі вічним царем, хоч би якусь рокіровочку доя годиться зробив, як наприклад путін з мєдвєдєвим в свій час зробили.
Тоха Показати IP 17 Вересня 2020 22:30
Дивно читати, самопроголошений президент Білорусії, він насправлі діючий на законних підставах. Чи треба було проголосити на догоду Польші, Прибалтиці і Сша президентом домогосподарку з 10 відсотковим рейтенгом? Не думаємо, не аналізуємо, не читаємо, живемо чужим розумом
Чукчафон до Тоха Показати IP 17 Вересня 2020 23:27
Коміку можна, а кухарці та домогосподарці - нізя? Що за дискримінація? Неозброєним оком видно жеж, що в Україні та Білорусі - комік та домогосподарка це результат вираження протестних настроїв населення, такий-собі яскравий пункт "проти всіх" .
#80 % Показати IP 18 Вересня 2020 05:02
Пакуль жыве Бацька - жыве Белорусь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus