USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька міська рада отримала міжнародний сертифікат

26 Липня 2017 15:02
Луцька міська рада отримала міжнародний сертифікат за свою діяльність, як одна із найефективніших серед міст обласного значення, Цього року сертифікат «ISO 9001:2015» першим в Україні отримав саме Луцьк.

Про це йшлося під час пленарного засідання сесії Луцької міської ради 26-го липня.

Сертифікат вручив провідний аудитор міжнародного органу з сертифікації ТОВ «Global Certifik» Павло Підгаєць.

«Ви перше місто обласного значення, яке отримає цей сертифікат. Сам папірець нічого не вартий, але варта ваша система управління. Ми працюємо з десятьма подібними містами й ви по всіх рейтингах - перші. Схиляю голово перед вашим попереднім міським головою Миколою Романюком . Дякую вам за досягнення такого високого результату. Висоти дістатися легко, а от протриматися там важко, тому бажаю вам здорового глузду та вміння шукати компроміс. Ви входите в число лідерів найбільше розвинених та відкритих міст України. Залишайтеся такими надалі», - звернувся до присутніх Павло Підгаєць.
Сертифікат вручили виконувачу повноважень міського голови, секретарю міської ради Григорію Пустовіту, який, своєю чергою, подякував та зауважив, що сьогоднішня команда всі сили зосереджує на подальшому ефективному розвитку міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus