USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Луцьк попрощався із загиблим Героєм Валерієм Федюком

7 Серпня 2022 15:29
Сьогодні у Луцьку в кафедральному соборі Святої Трійці відбулась громадська панахида за загиблим у війні з Росією військовим Валерієм Федюком 1963 року народження. Лучанина мобілізували 26 лютого до військової частини на посаду навідника механізованого відділення механізованого взводу механізованого батальйону.

Про це повідомили у міськраді.

Герой загинув 1 серпня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Яковлівка Донецької області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

До молитви за упокій душі спочилого разом із духовенством, долучилася родина, бойові побратими та небайдужі лучани.
Після панахиди труну з тілом Героя під звуки солдатської сурми прощальною ходою пронесли Театральним майданом. У цей час присутні на площі містяни стали на коліна.
Перед фотостендом «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» траурна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 7 Серпня 2022 22:00
ВІЧНА ПАМЯТЬ.ХТО ЗУПИНИТЬ ЦЕ МАСОВЕ ВБИВСТВО?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus