USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька делегація взяла участь у Конгресі Ініціатив Східної Європи

27 Вересня 2017 23:49
Делегація Луцької міської ради взяла участь у VI Конгресі Ініціатив Східної Європи, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Конгрес відбувався у партнерськомі місті Люблін впродовж 25-26 вересня. До складу офіційної делегації від Луцької міської ради увійшли: депутат Луцької міської ради Майя Шостак, в.о. начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Вікторія Гомонець, начальник відділу міжнародних зв’язків цього управління Анна Вінцюк. Також від Луцька участь у заході взяли представники вищих навчальних закладів, громадських організацій та об’єднань нашого міста, депутат Луцької міської ради Олександр Лазука.

Конгрес ініціатив Східної Європи – це чудова ініціатива Адміністрації міста Люблін, яка збирає партнерів і гостей та створює майданчики для спілкування, обміну досвідом, напрацювання спільних рішень. Під час інавгураційної частини відбулося вручення Любліну Призу Європи – найвищої нагороди ПАРЄ за активну євроорієнтовану інноваційну діяльність.

Цьогоріч Конгрес зібрав учасників з України, Польщі, Молдови, Казахстану, дипломатів, науковців, громадських діячів, журналістів. Почесним гостем заходу був голова Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров, який виступив з інавгураційною промовою та нагадав усім про важливість підтримки миру в Європі. З лекцією на тему майбутнього Європейського Союзу та відносин з країнами Східного партнерства виступив спеціальний гість заходу професор Єжи Бузек – депутат Європарламенту, Прем’єр Польщі 1997-2001рр, спікер Європарламенту 2009-2012рр.

Для учасників Конгресу організатори підготували цікаві доповіді та панельні дискусії на теми міжнародного співробітництва, залучення грантових коштів, туризму, інноваційного розвитку, публічних послуг, децентралізації, політики та питань безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 28 Вересня 2017 22:14
і що??? і що далі?? ну зїздили потратили кошти а нащо???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus