USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька фірма отримала з Польщі куряче філе з сальмонелою

25 Лютого 2021 16:13
З Польщі в Україну завезли курятину, у якій знайшли сальмонелу.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

Як зазначають, 19 лютого 2021 року отримали повідомлення щодо виявлення сальмонели у замороженому курячому філе, що експортувалось з Польщі (виробник: Spd Eko-Grill, Sololka) до країн-членів ЄС.

Продукцію переробили на м’ясо механічного обвалювання (відправник: Mitmar Sp. z o.o., Głowno) та надіслали до України. Філе отримали 3 фірми. Зокрема, це ПП «Черагро», вул. Львівська, 32, м. Червоноград, Львівська обл.; ТОВ «Фреш Фуд Лоджистікс», вул. Лідавська, 1, м. Луцьк, Волинська обл. та ТОВ «Ексім Фуд», вул. Б. Хмельницького, 10, смт. Куликів, Жовківський р-н., Львівська обл.

Про виявлення сальмонели в експортованій курятині Держпродспоживслужбу поінформувала RASFF – система швидкого оповіщення для продуктів харчування та кормів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 25 Лютого 2021 16:35
саме тому її в Україну і збагрили, то в еуропі ввалили б такий штраф, що в очах би потемніло
123 Показати IP 26 Лютого 2021 15:36
Нічого страшного, продаватимуть цю заразну курятину на українських ринках "аж гай буде шуміти". Що хіба перший раз поляки нам таку свиню підсовують?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus