USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Луцька громада отримала 10,6 млн соцеконому. На що їх розподілили

2 Листопада 2021 12:31
Бюджет Луцької міської територіальної громади отримав черговий транш субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток територій, які вдалося залучити за сприяння нардепа від Луцька Ігоря Палиці.

Розподіл вказаний у відповідному розпорядженні Кабміну. Загалом Луцьк отримав 10,6 мільйона гривень на низку соціальних об’єктів.

Зокрема, 110 тисяч гривень спрямували на закупівлю інтерактивного обладнання для комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів №13 Луцької міської ради». 2,832 млн виділили на капітальний ремонт дитячого майданчика на проспекті Молоді під урбан-парк «Молодіжний».

3,07 мільйона гривень передбачили на капітальний ремонт площі Героїв Майдану на проспекті Соборності, ще 822 тисячі – на капітальний ремонт скверу біля навчально-виховного комплексу №26 на вулиці Кравчука.

Крім того, 400 тисяч використають на придбання цифрового панорамного рентген-апарату для КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка».

По 49,9 тисячі гривень виділили на придбання робототехніки (роботів-лего та ресурсних наборів) і сценічних костюмів для колективів художньої самодіяльності для Луцького ліцею №27.

Ще 100 тисяч гривень запланували на придбання телевізорів та оргтехніки в комунальний заклад «Луцька загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів №2 Луцької міської ради Волинської області».

Також 3,276 мільйона гривень з державного бюджету використають на реконструкцію ЗОШ І—ІІІ ступенів на вулиці Володимирській, 47а в селі Забороль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus