USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Луцька школа отримала смарт-дошки

15 Березня 2019 07:00
Комунальний заклад «Луцька ЗОШ І-ІІ ступенів № 11-колегіум Луцької міської ради» в рамках грантового проекту отримав шість нових смарт-дошок. Педагоги упевнені, що ці інновації розкривають нові можливості та перетворюють класичний урок у справжнє видовище.

Директор школи Наталія Гаць розповіла, що завдяки спільній співпраці вдалось отримати додаткові кошти на розвиток школи, а нові дошки уже встановили у кабінетах хімії, фізики, географії, біології, математики та історії.

«Участь у конкурсах проектів – це чудова можливість отримати додаткове фінансування для школи, поліпшити матеріальну базу та розвивати і учнів, і педагогів, і школу загалом. Наша школа отримала 6 смарт-дошок. Ми вирішили поставити їх у тих кабінетах, де найбільше навантаження і де вони найпотрібніші: у кабінетах хімії, фізики, географії, біології, математики та історії», - каже Наталія Володимирівна.

За словами голови правління фонду розвитку ЗОШ №11 «Ерудит», автора грантового проекту Наталії Гунько, виграли 225 тисяч гривень і їх вже освоїли.

«Щиро дякую всім лучанам, які голосували за наш проект, що дозволило нам перемогти в конкурсі, посівши 2-ге місце. Цьогоріч ми реалізовуємо чотири проекти: закінчили соціальний проект на 20 тисяч гривень, проект від обласної ради «Стежини здоров'я та сили» на 96-тисяч гривень, ось за тиждень буде фінал, третій – це сьогоднішній «Школа майбутнього» й четвертий це відкритий простір для молодшого корпусу», - каже Наталія Гунько.
Вчитель біології Оксана Береза каже, що смарт-дошки дають можливість оптимізувати навчання і зробити його більше цікавим та різноманітним.

«Зараз ходимо на семінари й вчимося з ними працювати. Ми, педагоги, відтепер маємо ще більше способів донести інформацію дітям, наочно у форматі 3Д пояснювати матеріал, який став захоплюючим», - наголосила Оксана Береза.
Учні школи у захваті від нововведень на уроках. Приміром, учениця 10-Б класу Ольга Гураль каже, що тепер учні стали уважнішими та краще сприймають новий матеріал.

«Коли була проста дошка, то вчитель міг просто щось намалювати, а тепер може показати в 3-Д, малюнках, пазлах, це дуже цікаво як маленьким учням, так і старшокласникам», - каже дівчина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
БєльскаЯ Показати IP 15 Березня 2019 08:25
Вже в кожному класі телевізори висять куплені за батьківські гроші. Нова забаганка щоб гарно розжитися грошенят.
Однозначно! Показати IP 15 Березня 2019 09:40
Дітлахам у поміч!Гроші на добру справу ! Ось що значить -не вкрасти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus