USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Луцька мерія хоче поставити таксистів на місце

9 Вересня 2011 10:02
У жовтні в луцькій мерії обіцяють показати нову концепцію розміщення парковок для таксистів.
Про це 8 вересня під час сесії міської ради повідомив луцький міський голова Микола Романюк.
Деякі депутати на сесії обурювалися тим, що таксисти себе погано ведуть і ігнорують правила зупино.
«Я далі як позавчора за Київський площі з зупинки громадського транспорту делікатно, але виставив таксиста, який там встав посеред зупинки, розумієте? Мені прийшлося його виставити. Це ж взагалі заборонено на зупинці громадського транспорту вставати», - розповідав депутат Юрій Вега.
«В нас є близько 40 місць для парковок таксі – треба чи не треба. Мною дане доручення розробити місця для парковки. Ми обговоримо це з громадськими організаціями, асоціаціями таксистів і будуть чітко визначені місця, які будуть облаштовані знаками «Таксі», - розповів Романюк.
Мер також зазначив, що створення окремих і впорядкованих місць – єдиний спосіб вирішити проблему неправильного паркування таксистів.
«Ми як не загороджуємо Театральний майдан – скоро через собор вже будуть заїжджати. А що сказати, на вулиці Лесі Українки три нові світильники вже збили», - додав Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кічкарівка Показати IP 9 Вересня 2011 10:23
То ставте нормальні стовпчики щоб не збивали! Ви яку плитку лущену кладете на Театральному, таке і огородження громадських місць від автомобілів робите! Ставте знаки, що зупинка тільки для автобусів. Урки в україні вже знахабніли до нестями.
adams Показати IP 9 Вересня 2011 14:30
Всі питання до ДАІ...
Перехожий Показати IP 9 Вересня 2011 19:09
А навпроти ЦУМу який бардак, зі сторони Шевченка необхідно займати ліву смугу перед світлофором, щоб нормально проїхати без вихилясів!
Таксист Показати IP 25 Вересня 2011 11:00
Що треба дати комусь взятку, щоб відчепилися? Але в міській раді найбільша зарплата в місті. А якщо хтось хоче з начальничків більше заробити, то є така можливість, приходьте таксистом. Но це ризкована робота, можна й не заробити. Не завидуйте наглі бюрократи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus