USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцька мерія у 2011 потратить на святкування 400 тисяч гривень

30 Грудня 2010 14:10
Депутати Луцької міської ради визначились, скільки грошей мерія зможе витрачати на відзначення заходів державного, обласного та місцевого значення у 2011 році – на святкування обранці вирішили передбачити 400 тисяч гривень з міської казни.

Таке рішення обранці міськради ухвалили 30 грудня під час третьої сесії, затвердивши програму фінансування святкових заходів на наступний рік.

Всього у програмі є більше сотні заходів, на кожен з яких планують виділяти різні суми – від кількох сотень до кількох тисяч.

Однак депутат від фракції ВО «Свобода» Андрій Калахан поставив під сумнів доцільність відзначення усіх без винятку запропонованих свят, серед яких є й такі, на які «незрозуміло на що йдуть гроші». Так, обранець навів приклад відзначення Дня землі та Дня водних ресурсів.

Окрім того, Калахан запропонував передбачити у програмі по 800 гривень на відзначення кожної професійної дати, аби не було такого дисбалансу в сумах.
«Дві тисячі на водні ресурси і 700 гривень на відзначення ювілею Лесі Українки якось нелогічно виглядає», – підтримав Калахана і однопартієць Сергій Сівак.

Однак у висновку депутати Луцькради підтримали пропозицію «свободівця» Олега Чернецького, який закликав депутатів прийняти рішення про фінансування програми розміром у 400 тисяч гривень, а детальніше до обговорення виділення коштів на кожне конкретне свято повернутись на наступній сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Жах Показати IP 30 Грудня 2010 14:58
Може краще на прибирання снігу звернути увагу? Хто за комуналку відповідає, Соколовська?
Семен Показати IP 30 Грудня 2010 16:24
Краще б дали грошей, щоб дороги нормально прибирали? їхати неможливо ВЗАГАЛІ. На кожному перехресті дрібні аварії... і не дуже. Хто відповідальний в тій "богодельні" під назвою міська рада за порядок на дорогах не знаю. Знаю вердикт - на кол!
Андрей Показати IP 30 Грудня 2010 20:37
Ага. То вот я тобі скажу, що відповіідальна за те все пані Соколовська. Цілий заступник міського голови. Відповідальна за безлад на дорогах. Відповідальна за той, вибачте на слові, "срач" що робиться на Володимирській і Львівській вулицях, де скоро снігу не буде видно за сміттям. О то хозяйська людина! Ще при Шибі деколи світилась, щось робила а зараз, то взагалі не видно.
я! Показати IP 30 Грудня 2010 21:34
За прибирання снігу відповідальний такий гарний дядечко, як директор департаменту ЖКГ – Іван Кубіцький. Можете шукати і особисто "дякувати"
Dyssja Показати IP 30 Грудня 2010 23:42
Та це мрак що на дорогах робиться нічого не прибирається, в крайньому разі тракторець проїхав кучугури снігу на тротуар скинув, потім згодом проходять двірники і ці кучугури скидують на дорогу і знов на дорогах куча снігу. ніхто нічим не посипає дороги сніг не вивозять невже чекають що серед зими настане літо і все ростане?!
VSC Показати IP 31 Грудня 2010 10:37
400 тыс. грн, вроде не большие деньги для города, но лучше бы их отдали на операцию больному ребенку. Ведь праздники можно проводить за деньги спонсоров. А эти 400 тыс. будут просто разворованы.
max-davud Показати IP 5 Січня 2011 09:34
Потім буде як в анекдоті! Сидить голова колгоспу в новенькому Лексусі і на питання де поділось 400тис. розводить руками... Напевно миші з'їли!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus